reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Tak to jest jedni dzieci oddają do okna życia, drudzy wyrzucają, a człowiek chce mieć takie maleństwo i mu ciągle nie wychodzi. Ciągle pod górę:,(
Sztuka w tym żeby przestać się tak strasznie starać.... Bardzo trudne, ale skuteczne.
Napij się wina, idz potańczyć, walnij w kąt witaminki. Poważnie...

Hej od jakiegoś czasu czytam forum, od pewnego czasu przytulamy się bez zabezpieczeń, ja nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, tylko gumki były grane, natomiast od tego cyklu dopiero zaczęłam tak na serio obserwować, kiedy najlepiej, żeby zajść w ciążę. Sytuacja wygląda tak: cykle 28 dni, regularne, ostatni okres dostałam 24.10; od trzech dni codziennie ok. 18:00 robię testy hl, druga kreska niewidoczna praktycznie, a wczoraj już była wyraźna kreska, nawet testowa ciemniejsza, już wczoraj wieczorem nie mieliśmy siły na przytulanki, ale dzisiaj rano tak. Wczoraj zaobserwowalam u siebie śluz ala białko, natomiast dzisiaj rano ten śluz nie był taki jak wczoraj wieczorem, było w środku ślisko, wilgotno, ale nie tak jak wczoraj, czy to znaczy że po dzisiejszym poranku i tak nie ma szans? Przepraszam za bezposredniosc, proszę o poradę, pozdrawiam Laura :)
Hejka. Śluz zapewne Ci się zmienił po stosunku. Nasienie zostaje w kanale rodnym kobiety i musi trochę minąć aż pochwa się oczyści stad zapewne ten inny śluz. Po prostu twój śluz pomieszany z nasieniem. Ja tam ma wiec myśle ze u ciebie tez tak może być

Ja przestaje robić testu owu. Ciągle wychodzą jakieś dziwne. Może źle je robię. Jakoś mam gorszy czas, mam dosyć wszystkiego, dodatkowo mój M mnie rozczarowuje w pewnych sytuacjach :(
Mi sie wydaje ze robienie testow owu rowniez wplywa na nasza psychike i te mysli. Twoj Cie rozczarowuje? Kazdy moze mirc gorszy dzien. Ja mialam wczoraj taki

Hej od jakiegoś czasu czytam forum, od pewnego czasu przytulamy się bez zabezpieczeń, ja nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, tylko gumki były grane, natomiast od tego cyklu dopiero zaczęłam tak na serio obserwować, kiedy najlepiej, żeby zajść w ciążę. Sytuacja wygląda tak: cykle 28 dni, regularne, ostatni okres dostałam 24.10; od trzech dni codziennie ok. 18:00 robię testy hl, druga kreska niewidoczna praktycznie, a wczoraj już była wyraźna kreska, nawet testowa ciemniejsza, już wczoraj wieczorem nie mieliśmy siły na przytulanki, ale dzisiaj rano tak. Wczoraj zaobserwowalam u siebie śluz ala białko, natomiast dzisiaj rano ten śluz nie był taki jak wczoraj wieczorem, było w środku ślisko, wilgotno, ale nie tak jak wczoraj, czy to znaczy że po dzisiejszym poranku i tak nie ma szans? Przepraszam za bezposredniosc, proszę o poradę, pozdrawiam Laura :)
Idealny "strzał" w owulację, która następuje po szczycie śluzu właśnie :)

U mnie dużo mlecznego śluzu i szyjka tak wysoko że nie mogę jej wyczuć, to chyba dobre znaki :D 22 dc za wczas na test ale mam dobre przeczucia
Trzymam kciuki :)

U mnie Sahara, cyc przestał boleć, temperatura nie wróciła na swoje miejsce choć o 1 stopień się podniosła, podbrzusze boli coraz bardziej, krzyż też, jednym słowem nadciąga @!
I wściekam się sama na siebie bo dałam się namówić na to mierzenie temperatury a ono mi tylko spać nie daje! Całą noc myślałam, czy podskoczy i nawet test mnie tak nie stresuje jak to mierzenie bo odebrało mi nadzieję na cień ;)
Dziwny jest fakt, że wczoraj był dopiero 10dpo a ona już spadła i wszelkie objawy świadczą o @, która miałaby zawitać jutro a spodziewam się dopiero 08.11 wg owu bo wg kalendarzyka 10.11.

reklama
Mi sie wydaje ze robienie testow owu rowniez wplywa na nasza psychike i te mysli. Twoj Cie rozczarowuje? Kazdy moze mirc gorszy dzien. Ja mialam wczoraj taki
Mi niestety takze nie wychodza wyrazne czasami az czlowiek ma ochote rzucic to w kat. Maz mnie pyta po co robisz skoro nie ma owu ale zawsze kest nadzieja moze w końcu cos mi sie uda

Do góry