reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Zgadza sie! Moj gin tez mowil ze na luzie ma byc. Powiedzial ze nawet lampka wina nie zaszkodzi, aby bylo przyjemnie bez cisnienia i nacisku. Bo ma byc JUZ!!
Dokladnie. Kilka kropel alkoholu nie zaszkodzi.wyjście,rozerwanie sie tez nie.
We wrześniu bylam na kontroli a w pazdzierniku juz w ciazy

reklama
Witaj w klubie ! Ja też w grudniu zaczynam stymulację, jeśli nic się nie zmieni.
Ehh czlowiek myslal ze na sieta będzie bawił a tu okazuje sie ze jest problem nikt z rodziny nie mial problemow a tu... Ehhhh liczmy ze sie uda bez docelowa dawke Bromergonu biore dopiero 2 tygodnie. Oby sie nam udało

Dokladnie. Kilka kropel alkoholu nie zaszkodzi.wyjście,rozerwanie sie tez nie.
We wrześniu bylam na kontroli a w pazdzierniku juz w ciazy
Ja we wrzesniu mialam bardzo duzo stresu: info o zwolnieniu, poszukiwania nowej pracy a do tego wlasny slub. Duzo jak na jeden miesiac i moze to tez swoje zrobilo-stres.
W obecnym cyklu na spokojnie, bez stresu, nerwow... Czekamy... Oby pozytywnie biorac pod uwage czynniki ktore sie pojawiaja

A spinasz sie co cykl czy bardziej na luzie?
Ja sprawdzalam owu, nie opuszczalam dni plodnych i lipa.
Bylam u lekarza na poczatku wrzesnia.mowi mi zeby pojsc na jakas imprezke, napic sie.. i pyklo.
To byl jeden seks dzień przed owulacja i jeden dwa dni po.
Do teraz jestem w szoku ze zaskoczylo
Chetnie bym tak spróbowała heh ale niestety biore leki na serducho wiec raczej odpada jeszcze teraz przy bromergonie [emoji42]

Ja we wrzesniu mialam bardzo duzo stresu: info o zwolnieniu, poszukiwania nowej pracy a do tego wlasny slub. Duzo jak na jeden miesiac i moze to tez swoje zrobilo-stres.
W obecnym cyklu na spokojnie, bez stresu, nerwow... Czekamy... Oby pozytywnie biorac pod uwage czynniki ktore sie pojawiaja
U mnie ciaza przyszla niespodziewanie. Bo w tym cyklu nie liczylam ze sie uda. Seksu bylo prawie zero.
Ile jeszcze dni?

Ile czasu się staraliscie? Pytam bo też zamówiłam ten żel choć co prawda nie wierzę w magiczna moc takich rzeczy ale... tonący brzytwy się chwyta :/

Nie przywitałam się.
Cześć wszystkim. 6 cykli nieudanych, teraz leci 7. Kolejny będzie ze specyfikami, które mam ogromną nadzieję, że pomogą. Może być i placebo, nieważne, aby się udało ;)
Część z Was znam z innego wątku, który niestety opustoszał...
Gratuluję tym, którym się udało i życzę spokojnej i cudownej ciązy :)
W sumie u mnie zaskoczyło w drugim/trzecim cyklu. Pierwszy cykl na luzie dlatego mówię 2-3. Dwa ostatnie mega intensywne - żel użyłam pierwszy cykl. Przed każdym stosunkiem (5 min przed) aplikowałam strzykawką aż 5ml do środka. Średnie uczucie bo po miałam wrażenie,ze wszystko wypływa. Ale postanowiłam zaufać jednak producentowi, tym bardziej zze ten żel (pod poprzednią nazwą Conceive plus) ma mega opinie i to na całym świecie. Jak widać u mnie się opłacało. Czy to zbieg okolicznosci nie wiem. Napewno coś tam pomogło. Aaaa no i swieca po stosunku - nogi w górę na łóżku ok.15 minut.

reklama
Niestety stres czesto tak oddzialuje negatywnie na nas ze nie zdajemy sobie z tego sprawe. Powoduje wyrzut prolaktyny i etc ale jak tu myslec o dziecku kiedy nie masz pracy a

Do góry