Smerfetka94
Fanka BB :)
Okej. Zobacze kiedy kaze mi teraz podejsc a jak nie to wcześniej skocze do rodzinnegoJa bym sie zapytała gina on najlepiej wie co tobie mozna. Ps Gratulacje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okej. Zobacze kiedy kaze mi teraz podejsc a jak nie to wcześniej skocze do rodzinnegoJa bym sie zapytała gina on najlepiej wie co tobie mozna. Ps Gratulacje:-)
Dokladnie. Mysl o braku pracy, problemy i stres zwiazany ze slubem robi swojeNiestety stres czesto tak oddzialuje negatywnie na nas ze nie zdajemy sobie z tego sprawe. Powoduje wyrzut prolaktyny i etc ale jak tu myslec o dziecku kiedy nie masz pracy a
Oj przestań. Zobacz - zdjęcie testu po 10 dniach od @ z ciazy z synem. Mam go do dziś.Ja to tak wszystko porownuje do Ciebie.. pewnie nie powinnam, ale Twoja kreseczka byla juz taka mocna. Pojde na dniach i zobaczymy.. teraz chyba najbardziej boje sie pozamacicznej
A ja wczesniej prawie codziennie.No bo mi np. Może kontrowersyjnie lekarz zalecił, ale 3 dni koło owu codziennie a w owu 2x. Tłumaczył mi to tym,ze fakt mówi się ze plemniki potrafią przeżyć do 72h ale jednak nie zawsze tak jest... i dobrze wstrzelić się prosto w jajo. Choć naprawdę wiem,ze większość mówi o co drugim dniu. Ja jednak tą metodą (przed owu 1x, owu 2x, po owu 1x) pozostałe co drugi zaszłam już drugi raz. Z pierwszej ciazy syn, teraz zobaczymy co będzie powodzenia!
Czy ja wiem czy kontrowersyjnie... U nas w tym cyklu byly nawet 3dni pod rzad, jeden dzien odpoczynku i ponownie 3dniowy maraton. Zobaczymy co z tego wyszlo.No bo mi np. Może kontrowersyjnie lekarz zalecił, ale 3 dni koło owu codziennie a w owu 2x. Tłumaczył mi to tym,ze fakt mówi się ze plemniki potrafią przeżyć do 72h ale jednak nie zawsze tak jest... i dobrze wstrzelić się prosto w jajo. Choć naprawdę wiem,ze większość mówi o co drugim dniu. Ja jednak tą metodą (przed owu 1x, owu 2x, po owu 1x) pozostałe co drugi zaszłam już drugi raz. Z pierwszej ciazy syn, teraz zobaczymy co będzie powodzenia!
Ja 32 i tez starania o pelna ciaze bo wczesniej udalo sie ale serduszko sie nie wyksztalcilo...Troche ja juz odpusciła bo maż mogl sie czuc jak prokreator staram sie odpuscic . Ale jak tu nie myslec o dziecko jak tak bardzo chcesz a latka no cóż 33 jak na pierwsza ciążę
To już jak paranoja. Niestety jak komuś bardzo zależy to głowa sama nie daje spokoju i non stop siedzi w głowie ciąża. A to chyba najgorsze co może być. Z drugiej strony ciężko odpuścić i się wyluzować.Oni z tego co wiem w kolko dziecko. Zona go strasznie meczy bo koles nawet piwka nie moze się napic.
Zwariowalabym
No oni maja tez swoje lata moze dlatego tak cisna.To już jak paranoja. Niestety jak komuś bardzo zależy to głowa sama nie daje spokoju i non stop siedzi w głowie ciąża. A to chyba najgorsze co może być. Z drugiej strony ciężko odpuścić i się wyluzować.
A spinasz sie co cykl czy bardziej na luzie?
Ja sprawdzalam owu, nie opuszczalam dni plodnych i lipa.
Bylam u lekarza na poczatku wrzesnia.mowi mi zeby pojsc na jakas imprezke, napic sie.. i pyklo.
To byl jeden seks dzień przed owulacja i jeden dwa dni po.
Do teraz jestem w szoku ze zaskoczylo