reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Własnie dowiedzialam sie ze kolezanka urodziła sliczna dziewczynkę normalnie az sie płakac chce. Walka sie dopiero zaczeła ale ogolnie starnia od roku

reklama
Dzień dobry Siłaczki jak się dziś czujecie? Ja nie mogę spać ostatnio za dużo myślę a ból w dole brzucha wcale mi nie pomaga luzować. Odliczam dni... Trochę się przeziebiłam i myślę,że to konsekwencje chodzenia z wilgotną głową po cmentarzu. Dobrego dnia :biggrin2:

Hej dziewczyny :) cały wrzesień się planowałam, starania co drugi dzień były, cykl mi się jakoś wydłużył, mrowily mnie piersi, miałam zgage, było mi nie dobrze ale @ przyszła. W tym cyklu ino raz 15 października we wtorek rano i bum cyk cyk 2 krechy grube czerwone wczoraj o 20 na teście:D xd nie wytrzymałam do rana. A brzuch mnie boli na @całe czas i nic poza tym i trochę się przeziebilam xd muszę się umówić na wizytę

reklama
Hej dziewczyny :) cały wrzesień się planowałam, starania co drugi dzień były, cykl mi się jakoś wydłużył, mrowily mnie piersi, miałam zgage, było mi nie dobrze ale @ przyszła. W tym cyklu ino raz 15 października we wtorek rano i bum cyk cyk 2 krechy grube czerwone wczoraj o 20 na teście:D xd nie wytrzymałam do rana. A brzuch mnie boli na @całe czas i nic poza tym i trochę się przeziebilam xd muszę się umówić na wizytę
Wow!! Super! Widac nawet i jednorazowe przytulanki daja rade. Gratulacje!!

Do góry