PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
Własnie dowiedzialam sie ze kolezanka urodziła sliczna dziewczynkę normalnie az sie płakac chce. Walka sie dopiero zaczeła ale ogolnie starnia od roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie ! Ja też w grudniu zaczynam stymulację, jeśli nic się nie zmieni.Jak nic sie nie zmieni za 2 cykle stymulacja
Gratko Kochana!!Mam już wynik Bety. 94,6. Ciąża 4 tc.
To chyba dobrze ze @ nie przyszla. Jak temperatura? U mnie 37,19° [emoji15][emoji15][emoji15] a do tego czuje juz tkliwosc piersi a moj domowy "ekspert" mowi ze widzi zyly na nich...Witam. U mnie znowu nici.... Ja już nie mam sił... Gratuluję Karo.
Wow!! Super! Widac nawet i jednorazowe przytulanki daja rade. Gratulacje!!Hej dziewczyny cały wrzesień się planowałam, starania co drugi dzień były, cykl mi się jakoś wydłużył, mrowily mnie piersi, miałam zgage, było mi nie dobrze ale @ przyszła. W tym cyklu ino raz 15 października we wtorek rano i bum cyk cyk 2 krechy grube czerwone wczoraj o 20 na teście xd nie wytrzymałam do rana. A brzuch mnie boli na @całe czas i nic poza tym i trochę się przeziebilam xd muszę się umówić na wizytę