reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
wiecie co... nie wiem czy to odstawienie hormonów czy co za cholera... Ale jak pisałam kiedyś wyżej, miałam mnóstwo objawów ciąży. Rozmawiałam z koleżankami które mają dzieci i od razu mówiły "oj niedługo zostaniesz mamusią!". Ja nie do końca wierzyłam. No i oczywiście przyszedł @. Trwa normalnie dziś 5 dzień, z tym że tylko jeden był naprawdę bardzo intensywny.
Od wczoraj boli mnie żołądek. Trochę mnie mdli. Koleżanka śmieje się, że może jednak to ciąża. Ale nie chce mi się w to wierzyć, bo takim dość obfitym @. A nie będę jak wariatka robiła testu po 5-dniowym okresie :D Sama już nie wiem, organizm wariuje :(

Ja tez miałam objawy ciąży po okresie i chciałam zrobić test hehe

No to super że nie przyszła @. Rozumiem Cie, to jak dostawać w policzek co miesiąc. Jak możesz, to pewnie że poczekaj kilka dni. Będziesz miała wynik super widoczny...... :);)

U mnie wszystko się po przesuwało. Nawet zrobiłam test i to kompletnie bez emocji, bo wiem, że owu sie o tydzien przesunęla. Więc, ja czekam do nastepnego poniedziałku tak naprawdę....
Jestem mega zła że tydzień dłużej muszę czekać!!! :mad:
No jestem ciekawa co U Ciebie wyjdzie :)
U mnie nadal nic, ale nawet nie mam żadnego śluzu, trochę jajniki mnie rwą, czasem lekki ból krzyża i piersi, ale czuję się bardziej jak na @.

No jestem ciekawa co U Ciebie wyjdzie :)
U mnie nadal nic, ale nawet nie mam żadnego śluzu, trochę jajniki mnie rwą, czasem lekki ból krzyża i piersi, ale czuję się bardziej jak na @.
U mnie objawy prawie jak na owu jajeczko ladnie urosło do 26 mm sluz taki sobie ale niestety nie doszlo do uwolnienia. Gin mpwi ze to skutek za wysokiej prolaktyny

Od lipca tego roku, dostałam luteinę i miositogyn, potem okazało się, że mam cykle bezowulacyjne i przez to też są bardzo krótkie. Dlatego teraz dostałam clo. Wydaj mi się, że to całkiem szybka reakcja ze strony mojej ginekolog, że po 3 miesiącach podjęła taką decyzję, ale to chyba dobrze:)
Widziałam drugi wątek poświęcony clo, więc chyba go bardziej przejrzę.

Skąd wiadomo ze cykl jest bezowulacyjny ? Co to „cło”?

reklama
Do góry