reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej, podczutuję Was trochę :) Gratuluję wszystkich II :laugh2::laugh2:
Ja aktualnie jestem w 7 tyg ciąży i to bliźniaczej. Chciałam Wam tylko napisać, że mnie brzuch zaczął boleć już przed terminem @ i do tej pory właśnie mam takie wrażenie że zaraz przyjdzie okres, ciągnie właśnie w podbrzuszu. Dodatkowo przed @ zaczęły boleć mnie piersi, ale tak nietypowo bo miałam wrażenie że są o 2kg cięższe. Bolą do dziś. Mam nadzieję że może któraś z Was również ma takie objawy, powodzenia!!!

Aaa i beta bardzo szybko mi rosła.
Spokojnej ciąży :)

Dziewczyny czy test Owulacyjny może nie wskazywać drugiej kreski bo zrobiłam go z bardzo rozcieńczonego moczy - byłam chyba z 5 razy siusiu w ciągu godziny a potem zrobiłam test. zrobiłam go z ciekawości no i pokazał 1 kreskę - oznacza to ze jest złe zrobiony czy nie ma jeszcze zbliżającej się owulacji !!!

Poza tym badając dziś po południu szyjkę mam przy ujściu szyjki taki grudki. Wczoraj ich nie miałam - boje się trochę. Na szczęście idę w środę do giną .

Na 100% z powodu rozcieczonego moczu pokazała się tylko 1 kreska. Minimum 2 godziny przed wykonaniem testu nie powinno się pić i sikac żeby test wyszedł wiarygodny a najlepiej 4 godziny przed nic nie pić i nie sikac.
Dziewczyny czy test Owulacyjny może nie wskazywać drugiej kreski bo zrobiłam go z bardzo rozcieńczonego moczy - byłam chyba z 5 razy siusiu w ciągu godziny a potem zrobiłam test. zrobiłam go z ciekawości no i pokazał 1 kreskę - oznacza to ze jest złe zrobiony czy nie ma jeszcze zbliżającej się owulacji !!!

Poza tym badając dziś po południu szyjkę mam przy ujściu szyjki taki grudki. Wczoraj ich nie miałam - boje się trochę. Na szczęście idę w środę do giną .

Na 100% z powodu rozcieczonego moczu pokazała się tylko 1 kreska. Minimum 2 godziny przed wykonaniem testu nie powinno się pić i sikac żeby test wyszedł wiarygodny a najlepiej 4 godziny przed nic nie pić i nie sikac.

Tak myślałam [emoji23][emoji23].
Teraz moje myśli skupiają się na tych grudkach na szyjce macicy - masakra jakaś. Nic tylko czekać do środy na wizytę

A ja dziewczyny jutro planowo 5:00 rano @. Nie wiem co się dzieje ze mną od 3 dni, mam non stop
biegunkę. Meczy mnie dniami i nocami. Mogłabym pomyśleć,ze to wirus, ale wirus przechodziłam tydzień temu jak mnie synek zaraził. Teraz to już nie wiem... możliwe,ze wirus ustąpił i znowu przyszedł? Bo już 2-3 dni było super samopoczucie,a tu znowu zwijam się w wc :( Ach... chyba nigdy nie wyjdę z tego gó...a :( Kto jeszcze czeka na @ w najbliższych dniach? Został tu ktoś nie w ciąży jeszcze? ;)
Ja @4.11... Też 5 rano powinna przyjść. Piersi nie wskazują na ciąże. Podbrzusze ciągnie trochę... Mam szansę 1/mln :)
Trzymam kciuki za wszystkie testujące na dniach

reklama
Do góry