reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny ja rowniez melduje sie do grupy tych oczekujacych na 2 kreseczki. Sutki bola, podbrzusze od owu codziennie daje o sobie znac (czynniki ktore nigdy nie mialy miejsca), plus sen o pozytywnym tescie. Ale czekam do srody...

reklama
Ja @4.11... Też 5 rano powinna przyjść. Piersi nie wskazują na ciąże. Podbrzusze ciągnie trochę... Mam szansę 1/mln :)
Trzymam kciuki za wszystkie testujące na dniach
Moja @ dziś nie przyszła. Jestem w szoku strasznym. Ciekawe czy to przez ten wirus co miałam ostatnio i biegunkę? Ostatnie 6-7 miesięcy,które sprawdzałam zawsze było co 28 dni. I teraz bądź tu człowieku mądrym...

Dziewczyny ja rowniez melduje sie do grupy tych oczekujacych na 2 kreseczki. Sutki bola, podbrzusze od owu codziennie daje o sobie znac (czynniki ktore nigdy nie mialy miejsca), plus sen o pozytywnym tescie. Ale czekam do srody...
O mi tez od 3 dni sni się pozytywny test. Ja termin miesiączki mam na dziś, ale boję się zrobić...nawet nie kupilam testu żeby mnie nie korciło.

Moja @ dziś nie przyszła. Jestem w szoku strasznym. Ciekawe czy to przez ten wirus co miałam ostatnio i biegunkę? Ostatnie 6-7 miesięcy,które sprawdzałam zawsze było co 28 dni. I teraz bądź tu człowieku mądrym...
Wszystko moze byc. Nawet oslabienie organizmu przez wirus. Ale wiadomo ze my wolimy 2 kreseczki

Wszystko moze byc. Nawet oslabienie organizmu przez wirus. Ale wiadomo ze my wolimy 2 kreseczki
No wiadomo. Ja dlatego nawet testu wcześniej nie kupilam,żeby mi głupoty nie przychodziły do głowy. Odczekam ze dwa trzy dni, może przyjdzie, oby nie... nie powiem okres zawsze jak w zegarku, to dzisiejsze opoznienie dało znowu nadzieję:( Gorzej,ze objawów brak.

No wiadomo. Ja dlatego nawet testu wcześniej nie kupilam,żeby mi głupoty nie przychodziły do głowy. Odczekam ze dwa trzy dni, może przyjdzie, oby nie... nie powiem okres zawsze jak w zegarku, to dzisiejsze opoznienie dało znowu nadzieję:( Gorzej,ze objawów brak.
Serio zero objawow? Hmm... U mnie rowniez jak w zegarku. Testy mam dwa ale czekaja na przyszla srode i weekend w razie czego

Serio zero objawow? Hmm... U mnie rowniez jak w zegarku. Testy mam dwa ale czekaja na przyszla srode i weekend w razie czego
Tzn.czasem pobolewa mnie brzuch,ale dużo lżej niż zwykle przed okresem i jak wcisnę sutka to może faktycznie gruczoł pod spodem trochę boli. Ale to tyle... a tak z totalnie innych niż zwykle - biegunka 3 ostatnie dni i ciagle przelewają mi się „flaki”

reklama
Witam. . Test z pierwszego moczu wskazał brak ciąży. Więc test z krwi był wadliwy. Niby cień ale jednak nie. Więc tak jak pisałam kończę moje starania z tym cyklem. Trzymam kciuki za Was.

Do góry