annamariam
Fanka BB :)
Opiszę Wam dzisiaj jak będę miała chwilkę moją historię staraniową, dziś jestem już w 9 tc [emoji307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak tu też się zgodzę ale stres nerwy spowodowane ujrzeniem jedna kreskę na ciążowym nie pomoże a może zaszkodzić ewentualnej fasolce.Dużo dziewczyn zalamuje sie jak widzi negatywa.
Ale lepiej zobaczyc ta jedna kreche przed terminem niz po
Trochę cień cienia, ale się przebija wg mnieWidać coś?
Powodzenia kochana. Uda się!Dziewczyny ja chyba też znikam, moge Wam dać znac jak po lekarzu i odezwę się jak będą ||. Powodzenia dla wszystkich [emoji3526][emoji3577]
Uszy do góry, powodzenia... i wróć do nas z dobrą wiadomością i testem z 2 kreskamiZnikam na jakiś czas. Wszystkim starającym życzę powodzenia i trzymam kciuki.
Uszy do góry, powodzenia... i wróć do nas z dobrą wiadomością i testem z 2 kreskami
Ja też widzę delikatny cieńWidać coś?
No widac wiec jest nadziejaWidać coś?
Jestem za.Dziewczyny a ja mam pomysl.
Moze utworzyc jeden post z naszymi nazwami profili, wrzucic kto ile cykli sie stara i kiedy malpiszon ma przyjsc...
Będzie fajnie czytelnie i podglad