reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziś 25dc, cykle 27/28dni więc niby szanse są. Choć trochę zastanawia mnie dzisiejsze plamienie, bo w ubiegłym miesiącu też przyszło w 25dc trwało przez 26,27 a 28 dnia już @. Obawiam się że scenariusz się powtórzy :/
Nie ma co sie zamyslac.
Co ma być to bedzie, nic sie juz nie zmieni.
Albo zaskoczylo albo następny cykl :)
Zostaje czekac

reklama
Dziś 25dc, cykle 27/28dni więc niby szanse są. Choć trochę zastanawia mnie dzisiejsze plamienie, bo w ubiegłym miesiącu też przyszło w 25dc trwało przez 26,27 a 28 dnia już @. Obawiam się że scenariusz się powtórzy :/
No nic. Jeśli ma przyjsc @ to niech przyjdzie szybciej. Nowy cykl, nowa Ty, nowe nadzieje. Trzymam kciuki.

Pare miesiecy temu zmienil mi sie cykl i wtedy @ dostalam 7 dni po terminie. Ile to ja testow zrobilam to masakra, a ile stresu i nadziei wtedy mialam to lepiej nie mowic.
Ja miałam tak samo w ostatnim cyklu, spozniala się ale bałam sie zrobić test żeby znów nie zobaczyc tego samego. Cieszyłam się już jak jakaś piźnięta. Jak zrobilam w koncu test to @ przyszła

Ja miałam tak samo w ostatnim cyklu, spozniala się ale bałam sie zrobić test żeby znów nie zobaczyc tego samego. Cieszyłam się już jak jakaś piźnięta. Jak zrobilam w koncu test to @ przyszła
Ja tez sie cieszylam, mialam nadzieje pomimo negatywnych testow, a tu nic z tego. Dlatego tez nie chce sie nakrecac tak jak wtedy, zeby nie czuc takiego rozczarowania ponownie.

reklama
Do góry