Smerfetka94
Fanka BB :)
Wyglada na to ze 14O no to super. To policz ile masz wyższych temperatur od owulacji.
Życzę Ci aby już przez najbliższe 42tygodnie miesiączka do ciebie nie zawitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyglada na to ze 14O no to super. To policz ile masz wyższych temperatur od owulacji.
Życzę Ci aby już przez najbliższe 42tygodnie miesiączka do ciebie nie zawitala
A faza lutealna u ciebie ile trwa?Wyglada na to ze 14
Testuj i dawaj super wiadomość o II kreseczkachZaczynam świrować. Od obiadu mnie pali w żołądku. Po zakupach jak poczułam gdzieś dym z papierosa to myślałam, że się pohaftuję. Jeśli jutro przyjdą testy do paczkomatu, to w niedzielę rano robię !!!
No wlasnie 14A faza lutealna u ciebie ile trwa?
To jak ci się coś nie podoba to nie czytaj. Nie tylko ja mam takie informacje odnośnie wykonywania badania pod nazwą prolaktyny. Robiłam ja kilkukrotnie bo miałam z nią problem i zażywalam leki na obniżenie.@mloda1994 skąd Ty masz taką wiedzę dziewczyno? Za Twoja rada zrobiłam ta prolaktynę na spokojnie i wynik wyszedł w normie i jak czytam niektóre Twoje wypowiedzi to jestem pod wrażeniem [emoji122] wtedy myślę sobie, że jestem taka durna [emoji2356]
To zależy. Najlepiej jak można porównać z poprzednimi cyklami. Ja normalnie mam jeden dzień wzrostu do 36,75-36,80, a potem reszta dni pomiędzy 36,60 a 36,50 i potem od @ spadek do 36,20-36,15. Teraz mam dzień wzrostu 36,70 i dwa kolejne 36,75.Ile trzeba zanotowac wysokich temperatur zeby cos bylo na rzeczy?
Kochana spokojnie. Jeśli nie ma miesiączki jest nadzieja. Nie zawsze test w dniu miesiączki musi wyjść pozytywny i nie musi być wcale wiarygodny jeśli chodzi o to że jak wychodzi negatyw to ciąży nie ma. Obserwuj dalej mierz temperaturę i jeśli miesiączki nie będzie powtórz test za kilka dni.No wlasnie 14
Mierze od lipca.To zależy. Najlepiej jak można porównać z poprzednimi cyklami. Ja normalnie mam jeden dzień wzrostu do 36,75-36,80, a potem reszta dni pomiędzy 36,60 a 36,50 i potem od @ spadek do 36,20-36,15. Teraz mam dzień wzrostu 36,70 i dwa kolejne 36,75.
Jeśli przy @ jest 36,4 to przy ciąży powinno być 36,90-37,00, bo liczy się różnica temperatury między bazową, a wzrostem, i każda ma swój przedział. Dlatego warto obserwować dokładnie chociaż ze 3 cykle przed staraniem, aby było z czym porównać potem.