Smerfetka94
Fanka BB :)
Bylam niedawno,wszystko w porządku.Smerfetka a Ty nie wybierasz się może do gina? Niech sprawdzi co się dzieje
Mam jeszcze troche czasu, może jeszcze okres przyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylam niedawno,wszystko w porządku.Smerfetka a Ty nie wybierasz się może do gina? Niech sprawdzi co się dzieje
JestKobietki jako, że nigdy jakoś nie myślałam o owulacji, testach itd mam pytanie. Wczoraj test pozytywny a dzisiaj negatywny to jest jeszcze szansa?
Test ciążowy najlepiej zrobić w dniu spodziewanej@ a jeszcze lepiej kilka dni po. U mnie pierwszym objawem w poprzedniej ciąży była zgaga właśnie i to ok tygodnia przed @. Trzymam kciuki za
To mamy podobnie tez licze po na fasolke w brzuchu, ale nie chce sie rozczarowac. Test zrobie 1 listopada i zobaczymy (o ile wytrzymam ciepliwie ten tydzien). Trzymam kciuki u Ciebie na II kreseczkiHej mam bardzo podobnie. Ten cykl jest u mnie dziwny. Kilka dni po owu pojawił się ból jajnika tez prawego tez z tego co byla owu. Raz jest raz go nie ma .... cały tydz chodzę zmęczona i senna ...cycki bolały po owu twraz są większe bolą tylko przy ucisku. @ powinna byc 30.10. Wczoraj miałam jakieś plamienie raz narazie cisza .... chciałabym by to była ciąża ale nie nastawiam się. To plamienie może zapowiadac @
No to masz ładny zapasRobilam tak testy w poprzedniej ciąży i to nie miało sensu. Tylko sie denerwowalam. Słaba kreska pojawiła się na drugi dzień po terminie spodziewanej miesiączki. Mimo posiadania 20 testów ciazowych raczej sie wstrzymam xD
Niby od pozytywnego testu do owu mija 24-48 godzin. Normalnie stara a pytania zadaję jak nastolatkaAle najlepiej przed owulacja dzialac
Najlepiej w dzien testu dzialacNiby od pozytywnego testu do owu mija 24-48 godzin. Normalnie stara a pytania zadaję jak nastolatka