reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Kobietki jako, że nigdy jakoś nie myślałam o owulacji, testach itd mam pytanie. Wczoraj test pozytywny a dzisiaj negatywny to jest jeszcze szansa?

Test ciążowy najlepiej zrobić w dniu spodziewanej@ a jeszcze lepiej kilka dni po. U mnie pierwszym objawem w poprzedniej ciąży była zgaga właśnie i to ok tygodnia przed @. Trzymam kciuki za
Hej mam bardzo podobnie. Ten cykl jest u mnie dziwny. Kilka dni po owu pojawił się ból jajnika tez prawego tez z tego co byla owu. Raz jest raz go nie ma .... cały tydz chodzę zmęczona i senna ...cycki bolały po owu twraz są większe bolą tylko przy ucisku. @ powinna byc 30.10. Wczoraj miałam jakieś plamienie raz narazie cisza .... chciałabym by to była ciąża ale nie nastawiam się. To plamienie może zapowiadac @ :(
To mamy podobnie tez licze po na fasolke w brzuchu, ale nie chce sie rozczarowac. Test zrobie 1 listopada i zobaczymy (o ile wytrzymam ciepliwie ten tydzien). Trzymam kciuki u Ciebie na II kreseczki

reklama
Dziewczyny proszę o poradę, kiedy najlepiej badać poziom prolaktyny aby wykluczyć jej podwyższenie przy staraniach? Jutro mam drugi dzień cyklu i tylko w tym dniu mogę iść od rana do labo ale zastanawiam się czy to nie za wcześnie

Do góry