reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Wyszłam od gina... Trochę się podłamałam. Byłam w 9dc MIAŁAM JEDEN pęcherzyk 12mm i endo 7. A dzisiaj czyli 13dc pęcherzyk 12.1 a DRUGI 11.3 i endo 7.2. Powiedziała że w tym cyklu raczej już nic nie będzie bo pęcherzyki są takie jakby owulacja miała być za tydzień. A ja jej się pytam czy na pewno bo to dopiero 13dc a moja aplikacja pokazuje że owulacja w piątek w 17dc ma być a tam liczy mi wszystkie dni i myślę że jest raczej ok. Także mam ostatnią szansę na wzrost pęcherzyków....

Wyszłam od gina... Trochę się podłamałam. Byłam w 9dc MIAŁAM JEDEN pęcherzyk 12mm i endo 7. A dzisiaj czyli 13dc pęcherzyk 12.1 a DRUGI 11.3 i endo 7.2. Powiedziała że w tym cyklu raczej już nic nie będzie bo pęcherzyki są takie jakby owulacja miała być za tydzień. A ja jej się pytam czy na pewno bo to dopiero 13dc a moja aplikacja pokazuje że owulacja w piątek w 17dc ma być a tam liczy mi wszystkie dni i myślę że jest raczej ok. Także mam ostatnią szansę na wzrost pęcherzyków....

Spokojnie, głowa do góry! do 17dc jeszcze masz cztery dni. Może się zdarzyć ze ten nowy pęcherzyk przejmie role dominująca. pęcherzyk rośnie średnio od 1,5 do 3mm na dobę.
Czy będziesz mieć kolejna wizytę u gina w tym cyklu?

Dziewczyny, przed chwila zrobiłam ten test pink, nie chciało mi się jakoś bardzo siku i ten strumień nie był aż tak duży, ale nie mogłam się doczekać i zawsze przy robieniu testu miałam biel biel, a tu przebija się bladzioch. Zrobiłam zdjęcie, ale ciężko mi to uchwycić żeby było coś widać przy tym sztucznym świetle w łazience, a narzeczony jest w domu i nie chce przy nim w lepszym świetle robić zdjecia, jakby faktycznie coś tam było :)
Piękny :) Żaden cień , to już prawdziwa krecha :D

A ja wam powiem, że tez odpuściłam nawet nie wiem kiedy miała być i kiedy była owu. Jak odpuściłam to w tym mc prawie żadnych objawów jakich kolwiek oprócz tego, że @ ok 30.10 a pobolewa co jakiś czas jajnik... człowiek jak nie myśli nie szuka objawów ciąży.... tez chciała by w końcu wyszło

Hej laski ;)
Nie pisałam ostatnio ale bacznie Was obserwuje <3
Bardzo się cieszę z Waszych kreseczek <3

Smerfetka - a może u Ciebie druga kreska pojawiła się po czasie ? Bo skoro jest kreska to beta powinna wyjść pozytywnie.

U mnie @ miała przyjść w sobotę ,a dalej jej nie ma co mnie cieszy :D dziś 31 DC .
Czekam jeszcze do końca tygodnia jak się nie zjawi to lecę na betę :)

reklama
Hej laski ;)
Nie pisałam ostatnio ale bacznie Was obserwuje Bardzo się cieszę z Waszych kreseczek
Smerfetka - a może u Ciebie druga kreska pojawiła się po czasie ? Bo skoro jest kreska to beta powinna wyjść pozytywnie.

U mnie @ miała przyjść w sobotę ,a dalej jej nie ma co mnie cieszy :D dziś 31 DC .
Czekam jeszcze do końca tygodnia jak się nie zjawi to lecę na betę :)
Ja dziś też 31 dc, dziś ponawialam wynik prolaktyny jest w normie [emoji120] a jutro zrobię test może i za wcześnie ale co tam.

Do góry