Martyna84
Fanka BB :)
Rozumiem, znam ten ból. Mam nadzieję, że nie zawita @Nie robie jeszcze. Tamten negatywny mnie zalamal wiec nie udzwigne kolejnego. Poczekam jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, znam ten ból. Mam nadzieję, że nie zawita @Nie robie jeszcze. Tamten negatywny mnie zalamal wiec nie udzwigne kolejnego. Poczekam jeszcze
Dzięki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] ale ten biały śluz nie wyklucza że się w tym cyklu zaszło w ciążę nie? [emoji3]
Nie wyklucza
Nie testowałaś?Nie ma. Ciekawe czy przyjdzie..
Myślę, że to indywidualna sprawa. U mnie w obu ciążach było go dużo więcej niż zwykle ale pewnie są kobiety, które nie czują żadnych zmianDzięki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] ale ten biały śluz nie wyklucza że się w tym cyklu zaszło w ciążę nie? [emoji3]
Jasne witamy :*
Trzymam kciuki za sobotni test
Ja jestem taka zła że już pokłóciłam się z koleżanką rodzicem dziecka i kucharka z pracy mam tak zły dzień że masakraWitam. Ale mam dzisiaj podły nastrój.
Budkaa ja też cierpliwie czekam. Korci ale się trzymam.
Robiłam test wczoraj no bo ciekawość oczywiście nic nie wyszło. Bo raczej za wcześnie cykle 30 dni a miesiączka 12go to jak u Ciebie. Ja to dopiero nie mam cierpliwościWitam. Ale mam dzisiaj podły nastrój.
Budkaa ja też cierpliwie czekam. Korci ale się trzymam.