Cześć dziewczyny, w sobotę 05.10 powinnam dostać okres, zrobiłam test w piątek i w sobotę oba były pozytywne z bardzo bladą drugą kreską, dziś po 18 powtórzyłam test i wyszedł negatywny ale okresu nadal nie mam. Spotkałyście się kiedyś żeby drugi test wyszedł negatywny pomimo ciąży? Czy to raczej już ciąża biochemiczna? Wiem mogę zrobić badania z krwi ale już teraz chciałabym wiedzieć co o tym myśleć.
reklama
budkaa
Fanka BB :)
Ja na pewno jutro dołączę i zaczniemy od nowa.. jak dlugie masz cykle? Ja 28dni.Czesc dziewczyny. Witam nowe Staraczki
Chcialoby sie powiedziec, im nas wiecej tym lepiej, ale jednoczesnie zycze nam wszystkim abyśmy nie rozgościly sie tu na dobre hehe...
Ja witam sie w 1dc...
Juz wczoraj sie wszystko rozkręcalo, nad ranem przyszla @. Ja to juz naprawde traktuje jako comiesięczna zalobe... Az serce pęka.
budkaa
Moze tamte byly z czuloscia od 10a ten negatywny od 20-25 ?Cześć dziewczyny, w sobotę 05.10 powinnam dostać okres, zrobiłam test w piątek i w sobotę oba były pozytywne z bardzo bladą drugą kreską, dziś po 18 powtórzyłam test i wyszedł negatywny ale okresu nadal nie mam. Spotkałyście się kiedyś żeby drugi test wyszedł negatywny pomimo ciąży? Czy to raczej już ciąża biochemiczna? Wiem mogę zrobić badania z krwi ale już teraz chciałabym wiedzieć co o tym myśleć.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Hej Kobietki, w sumie dzięki za ostatnie wpisy, bo cały czas zachodzę w głowę jak liczyć plamienie. W piątek przypadał termin @, ale nie przyszła franca, tylko od piątku mam śladowe plamienie, dzisiaj jakby może większe, ale nadal w kolorze kawa z mlekiem i wyglądające jak podbarwiony śluz i ciemniejsze nitki. Nigdy przenigdy nie miałam takiego plamienia, i nigdy też nie miałam plamienia przed okresem albo gdzieś w środki cyklu. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje, jutro idę do lekarza. Czyli nadal jest wrześniowy cykl? To już 27 dzień, cykle mam od wielu miesięcy 23dniowe
Wszystkie testy tej samej firmy czułość 10. W poprzednim cyklu miałam wczesne poronienie w 5 tygodniu i teraz już myślę, że sytuacja się powtórzyMoze tamte byly z czuloscia od 10a ten negatywny od 20-25 ?
BabyDream27
Robiłaś test? Może się udało a masz za mały progesteron i stąd plamienie?
Hej Kobietki, w sumie dzięki za ostatnie wpisy, bo cały czas zachodzę w głowę jak liczyć plamienie. W piątek przypadał termin @, ale nie przyszła franca, tylko od piątku mam śladowe plamienie, dzisiaj jakby może większe, ale nadal w kolorze kawa z mlekiem i wyglądające jak podbarwiony śluz i ciemniejsze nitki. Nigdy przenigdy nie miałam takiego plamienia, i nigdy też nie miałam plamienia przed okresem albo gdzieś w środki cyklu. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje, jutro idę do lekarza. Czyli nadal jest wrześniowy cykl? To już 27 dzień, cykle mam od wielu miesięcy 23dniowe
BabyDream27
Może zrób z porannego moczu. Jeśli nie ma krwawienia to jeszcze nic straconego [emoji110]
Wszystkie testy tej samej firmy czułość 10. W poprzednim cyklu miałam wczesne poronienie w 5 tygodniu i teraz już myślę, że sytuacja się powtórzy
Czaaroffnicaa
Od dzisiaj, bo juz sie rozkręciło. Plamien nie powinno sie liczyc. Dopiero wlasciwe 'zywe' krwawienie mimo, ze skąpe jest liczone jako 1dc.A powiedz mi jak traktujesz taki poczatek? Tzn jak liczysz 1dc? Bo ja mialam podobnie, tzn wczoraj wieczorem podbarwiony sluz, konkretna @ przyszla w nocy. 1dc liczysz dzis czy wczoraj? Moze to glupie pytania, ale czasem sie zastanawiam czy w swoich wyliczeniach nie robie błędów. Bo teoretycznie juz wczoraj wieczorem wiedziałam ze to @. Do tej pory najczęściej @ przychodziła zaraz rano i nie miałam plamień.
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Jutro rano wjeżdżam z testem, o 13:30 lekarz. Niechże coś mi powie, bo oszaleję. Dzisiaj kupiłam test, ale z wieczornego nie chciałam testować. Fakt jednak, że brzuch chwilami daje w kość jak na okres, a przez większość czasu zero bóluRobiłaś test? Może się udało a masz za mały progesteron i stąd plamienie?