kasieczna
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki !!!Bliźniaczki [emoji7][emoji7][emoji7] liczę że 20 października też będę miala II kreski [emoji8][emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki !!!Bliźniaczki [emoji7][emoji7][emoji7] liczę że 20 października też będę miala II kreski [emoji8][emoji8][emoji8]
Witam nowe dziewczyny [emoji3531]
Ja dziś ostatnią wizytę u gina odbyłam. Niestety cykl bezowulacyjny (jajeczko od tygodnia nic a nic nie urosło).
Dostałam dupka na ten cykl a na następny clarzole do stymulacji i wtedy dopiero test na który tyle czekałam w tym miesiącu.
Ja mam 27lat i staram się o pierwszego bobasa [emoji6]
Glowa do gory. Trzeba miec nadzieje ze lekami naprawisz co trzeba i nim sie obejrzysz bedziesz robic test [emoji4]Witam nowe dziewczyny [emoji3531]
Ja dziś ostatnią wizytę u gina odbyłam. Niestety cykl bezowulacyjny (jajeczko od tygodnia nic a nic nie urosło).
Dostałam dupka na ten cykl a na następny clarzole do stymulacji i wtedy dopiero test na który tyle czekałam w tym miesiącu.
Ja mam 27lat i staram się o pierwszego bobasa [emoji6]
A powiedz mi jak traktujesz taki poczatek? Tzn jak liczysz 1dc? Bo ja mialam podobnie, tzn wczoraj wieczorem podbarwiony sluz, konkretna @ przyszla w nocy. 1dc liczysz dzis czy wczoraj? Moze to glupie pytania, ale czasem sie zastanawiam czy w swoich wyliczeniach nie robie błędów. Bo teoretycznie juz wczoraj wieczorem wiedziałam ze to @. Do tej pory najczęściej @ przychodziła zaraz rano i nie miałam plamień.Czesc dziewczyny. Witam nowe Staraczki
Chcialoby sie powiedziec, im nas wiecej tym lepiej, ale jednoczesnie zycze nam wszystkim abyśmy nie rozgościly sie tu na dobre hehe...
Ja witam sie w 1dc...
Juz wczoraj sie wszystko rozkręcalo, nad ranem przyszla @. Ja to juz naprawde traktuje jako comiesięczna zalobe... Az serce pęka.
A powiedz mi jak traktujesz taki poczatek? Tzn jak liczysz 1dc? Bo ja mialam podobnie, tzn wczoraj wieczorem podbarwiony sluz, konkretna @ przyszla w nocy. 1dc liczysz dzis czy wczoraj? Moze to glupie pytania, ale czasem sie zastanawiam czy w swoich wyliczeniach nie robie błędów. Bo teoretycznie juz wczoraj wieczorem wiedziałam ze to @. Do tej pory najczęściej @ przychodziła zaraz rano i nie miałam plamień.
No własnie ja nigdy wczesniej nie plamiłam. Pewnie teraz też bym o tym nie wiedziała gdybym nie próbowała sprawdzać szyjki. Czyli pierwszy dzień @ powinnam liczyć od dziś skoro właściwe krwawienie przyszło w nocy?Mi gin kazał nie liczyć plamień tylko krwawienie właściwe. Ja plamie nawet trzy dni przed @