Czaaroffnicaa
Fanka BB :)
Wiec tak naprawde nic straconego, moze sie przesunela owuNie właśnie [emoji3] kalendarzyk obserwacja śluzu. Na czuja [emoji23]
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiec tak naprawde nic straconego, moze sie przesunela owuNie właśnie [emoji3] kalendarzyk obserwacja śluzu. Na czuja [emoji23]
No i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cykluŻyczę, żeby to odchylenie jednak poszło w dobrą stronę!
No i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cyklu
Kiedy powinnas dostac @? Ja czesto mam tak ze plamie jeden dzien... potem cisza nawet caly nastepny dzien i nagle @ sie rozkreca na calego.No i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cyklu
Wczoraj. Było plamienie, raz w pracy. Dzisiaj takie małe. Mam bardzo regularne cykle, a okres rozkręca się od razu i przychodzi bardzo precyzyjnie od około dwóch lat. Tylko cykle krótkie a okres długi jak diabli i zawsze w trakcie okresu jest zło. I w sumie mimo wszystko czekam aż się rozkręci.Kiedy powinnas dostac @? Ja czesto mam tak ze plamie jeden dzien... potem cisza nawet caly nastepny dzien i nagle @ sie rozkreca na calego.
Poczekam kilka dni, nie chcę się nakręcaćNo to jutro rano test? [emoji7]
To ja bym juz dawno byla po testach [emoji16]Poczekam kilka dni, nie chcę się nakręcać
Też jestem z tych niecierpliwych, piona Ale nie chcę się nakręcać, bo wydaje mi się, że to zwyczajnie niemożliwe. Więc poczekam na spokojnie, będę brała swoje proszki jak do tej pory, może wytrzymam np do przyszłego weekendu i jeśli okres się nie pojawi, ucieszę się szczerzeTo ja bym juz dawno byla po testach [emoji16]
Jesli o to chodzi, w ogole nie jestem cierpliwa
Kurde no! To ja trzymam mocno u mnie poza jedną poranną plamką tez cisza...ale termin miesiączki dopiero jutro i u mnie raczej się rozkręci, tak czuję.No i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cyklu
Wczoraj. Było plamienie, raz w pracy. Dzisiaj takie małe. Mam bardzo regularne cykle, a okres rozkręca się od razu i przychodzi bardzo precyzyjnie od około dwóch lat. Tylko cykle krótkie a okres długi jak diabli i zawsze w trakcie okresu jest zło. I w sumie mimo wszystko czekam aż się rozkręci.