reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
Jest jak nic! Ja z moim synkiem miałam w dniu miesiączki taką samą bledziochę! Zrób betę koniecznie!

reklama
Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
No i teraz już głośno GRATULUJĘ!!!! Jupiiii!!!!

Kasieńko gratulacje!!!!
Spokojnych 8 mc!!!

Cudowne wieści przy niedzieli, gratuluję! <3

U mnie cisza, okresu nie ma, ale czuję się jakbym wróciła z wesela nad ranem, trochę mi niedobrze i kręci mi się w głowie, jakby mnie jakieś przeziębienie brało. A pańcio na weekend u siebie w domu siedzi bo się rozchorował, a że pracujemy w tej samej firmie, to dziwnie patrzą kiedy idziemy razem na L4. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, zimno się zrobiło, mamy piękny, jesienny, wyżowy poranek.
Życzę Wam spokojnej niedzieli, bez objawów poniedziałku 8-) ;)

jest jest, ale super Kochana!

Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app

Gratulacje[emoji7] wszystkie stkiego dobrego mnóstwo zdrowia dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

Cudowne wieści przy niedzieli, gratuluję!
U mnie cisza, okresu nie ma, ale czuję się jakbym wróciła z wesela nad ranem, trochę mi niedobrze i kręci mi się w głowie, jakby mnie jakieś przeziębienie brało. A pańcio na weekend u siebie w domu siedzi bo się rozchorował, a że pracujemy w tej samej firmie, to dziwnie patrzą kiedy idziemy razem na L4. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, zimno się zrobiło, mamy piękny, jesienny, wyżowy poranek.
Życzę Wam spokojnej niedzieli, bez objawów poniedziałku 8-) ;)
Może i tutaj II kreseczki? [emoji7] Kiedy testujesz?

reklama
Może i tutaj II kreseczki? [emoji7] Kiedy testujesz?
Ach, testowanie może jutro, kiepsko się czuję i nie chcę biegać po dworzu a otwarta apteka daleko jest niestety. Niehandlowe niedziele mnie wykończą :p:D
Cały czas myślę, że okres się rozkręci, brzuch mnie boli ale dziwnie i nie potrafię poznać czy to na okres czy, że tak to delikatnie powiem, za mało błonnika ostatnio w diecie i zaparcieo_O

Do góry