Jest jak nic! Ja z moim synkiem miałam w dniu miesiączki taką samą bledziochę! Zrób betę koniecznie!Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
reklama
No i teraz już głośno GRATULUJĘ!!!! Jupiiii!!!!Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
Martyna84
Fanka BB :)
Kasieńko gratulacje!!!!Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
Spokojnych 8 mc!!!
Martyna84
Karo walczymy dalej!!!Dzień dobry wszystkim. Mnie @ jednak nie zawiódł i przyszedł o czasie . No nic trzeba za kilka dni znów stanąć do tej nierównej walki
Tule mocno
GratulacjeDziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Cudowne wieści przy niedzieli, gratuluję! <3Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
U mnie cisza, okresu nie ma, ale czuję się jakbym wróciła z wesela nad ranem, trochę mi niedobrze i kręci mi się w głowie, jakby mnie jakieś przeziębienie brało. A pańcio na weekend u siebie w domu siedzi bo się rozchorował, a że pracujemy w tej samej firmie, to dziwnie patrzą kiedy idziemy razem na L4. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, zimno się zrobiło, mamy piękny, jesienny, wyżowy poranek.
Życzę Wam spokojnej niedzieli, bez objawów poniedziałku
madziolina_p
jest jest, ale super Kochana!Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app
MamaWojtusia15
Gratulacje[emoji7] wszystkie stkiego dobrego mnóstwo zdrowia dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny, druga kreska na pokładzie. Widoczna, blada bo blada ale widoczna gołym okiem. Jutro wybieram się na betę! Nie mogę uwierzyć chyba jednak się udało. Dobija mnie jedynie to że jestem przeziębiona i tak na prawdę to nie mogę za bardzo na to przeziębienie niczego wziąć.
MamaWojtusia15
Może i tutaj II kreseczki? [emoji7] Kiedy testujesz?Cudowne wieści przy niedzieli, gratuluję!
U mnie cisza, okresu nie ma, ale czuję się jakbym wróciła z wesela nad ranem, trochę mi niedobrze i kręci mi się w głowie, jakby mnie jakieś przeziębienie brało. A pańcio na weekend u siebie w domu siedzi bo się rozchorował, a że pracujemy w tej samej firmie, to dziwnie patrzą kiedy idziemy razem na L4. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, zimno się zrobiło, mamy piękny, jesienny, wyżowy poranek.
Życzę Wam spokojnej niedzieli, bez objawów poniedziałku
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ach, testowanie może jutro, kiepsko się czuję i nie chcę biegać po dworzu a otwarta apteka daleko jest niestety. Niehandlowe niedziele mnie wykończąMoże i tutaj II kreseczki? [emoji7] Kiedy testujesz?
Cały czas myślę, że okres się rozkręci, brzuch mnie boli ale dziwnie i nie potrafię poznać czy to na okres czy, że tak to delikatnie powiem, za mało błonnika ostatnio w diecie i zaparcie