MamaWojtusia15
Fanka BB :)
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]Oj to już niedługo ten najlepszy czas!! Owocnych starań!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]Oj to już niedługo ten najlepszy czas!! Owocnych starań!!
Nic z tych rzeczy i sytuacji nie jest Twoja winą.Cześć wszystkim od kilku dni czytam wypowiedzi i postanowiłam że również dołączę ze swoją od sierpnia 2018 roku z mężem staramy się o malucha w listopadzie w końcu się udało ale niestety w 12tc zabieg płacz rozpacz bezsilność . Mąż był wtedy w wojsku byłam sama ze sobą zamknięta w 4 ścianach bez chęci do życia odczekalismy 3@ i staramy się nadal już nic nie pomaga a ja tylko się obwiniam że to moja wina kolejna @ kolejne rozczarowanie
Cześć dziewczyny około 23.09 pytałam się Was o testy owulacyjne (nie były pozytywne ale kreska dość ciemna). Może to co napiszę komuś się przyda. W moim wypadku testy wychodzą ciemne dość mocno nawet 6 dni po owulacji. Wtedy byłam 1 dpo. Dziś poszłam na betę bo robiłam test ciążowy czułości 10 i wychodził cień a nawet mniej jak cień... Mój wynik bety to 22 !!!
Ja napewno bym poszła dla świętego spokoju, przynajmniej będziesz wiedzieć czy zapowiada się na @, czy jeszcze możesz śmiało czekac. Szkoda nerwów.Chciałam do Was dołączyć. Zaczęliśmy się starać od połowy września. Mam prawie 15 miesięcznego synka, którego karmie piersią. Po połogu brałam cerazette, ostatnia tabletkę wzięłam 3 sierpnia i od tego czasu czekam na okres, który się nie pojawia. Zaczynam się zastanawiać czy starać się dalej czy iść do lekarza sprawdzić co z tym okresem. Jest ktoś w podobnej sytuacji?
A testowalas? Moze to krwawienie implantacyjne?Tak słyszałam, że w Polsce było kiepsko mama mi pisała, i też się obawiam zawsze o nasze domy w Polsce. Tak świeże powietrze mamy bardzo, wogóle inny klimat. Ale są tego plusy i minusy. Np jak wieje fen to głowę mi rozsadza. Podobno ktoś kto tu się nie urodził tak ma. No a zimową porą dużo śniegu, w zeszłą zimę mieliśmy szkoły zamknięte.
Acha udało mi się zrobić na poniedziałek termin do mojej super ginekolog, ciekawe co tam mi się powyrabiało, że okres mi się już skończył, trwał aż 3 dni i jak kot napłakał...
Gratulacje :*Cześć dziewczyny około 23.09 pytałam się Was o testy owulacyjne (nie były pozytywne ale kreska dość ciemna). Może to co napiszę komuś się przyda. W moim wypadku testy wychodzą ciemne dość mocno nawet 6 dni po owulacji. Wtedy byłam 1 dpo. Dziś poszłam na betę bo robiłam test ciążowy czułości 10 i wychodził cień a nawet mniej jak cień... Mój wynik bety to 22 !!!
Ja tez dzisiaj 21dc. Jak dlugie masz cykle? Bo ja 28 dnioweDziś 21 dc czekamy czy @ nadejdzie czy nie , strasznie dziwnie się czuje ból podbrzusza, strasznie wszystko mnie denerwuje ale by mówić o ciąży lub nawet o @ jest za wcześnie