reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jak masz termin na 6 to dużo za wcześnie. Najwcześniej 12 dni po owulacji gdzie owulacja to dzień "zero". Ja też zawsze testuje za wczasy, teraz wytrzymałam do 13 dni po owu chociaż i tak wiedziałam że nic z tego.
dzięki Agatha.
Moja owu była 22/23. Też tak myślę że testy powinno się robić dopiero po terminie @.
Mój pierwszy w życiu i drugi robiłam po terminie znacznie. I ta druga kreska pojawiła się w 1 sekunde jak tylko mocz do tego obszaru dotarł. I nie było mowy o pomyłce. ;)ale z drugiej strony, jak ja bym chciała już wiedzieć!

reklama
Sa az tak czule? Nie slyszalam o takich wczesnych testach jeszcze :)
Ja 3 cykl po poronieniu i tez bardzo bym chciala ale nie mysle o tym duzo zeby jiepotrzebnie sie nie rozczarowac za tydzien..
Haha trochę te 6 dni to mały miki ;-) 6 dni od zapłodnienia, czyli nie tak dokładnie od owu.

1569921267280.png

AniaKaja mnie również został jeden pink test w domu :D ale na razie nie mam co testować, bo dopiero owu mi się skończyło. A poza tym czuje że aczej nic z tego w tym cyklu.

Poczekaj, poczekaj... na pewno Ci się przyda ;)

Kupił mi go mąż przy pierwszej ciąży i mam do niego sentyment. Stacjonarnie kosztuje kilkanascie złotych, ale kupiłam ostatnio 3 w sklepie online - aptece za niecałe 4 złote. Byłam w szoku! :) polecam zamawiac online, cokolwiek macie sprawdzonego.
Skonczyla mi się Pregna którą przepisał mi lekarz, w necie kupiłam za 25pln. Wczoraj w aptece pani mowi ze nie ma, ale sprawdzi na stanie w hurtowni, zapytałam o cene. ponad 50pln a to tabletki na 30 dni.
To dla tych co nie lubią kupować online. Na tych sprawach związanych z lekami i zdrowiem można naprawdę połowę zaoszczedzić. Polecam!

No mnie zawsze zaraz po owu zaczynały boleć i tak przez 2 tygodnie aż do @, potem jak ręką odjął. A teraz nic totalnie. Okaże się za niedługo :)
współczuję... nie fajne musi byc 2 tygodnie takiego bolu, szczegolnie jak Twojego faceta ciągnie zeby się poprzytulac... :oops:

To może się coś w Tobie już rozwija, zobaczymy wkrótce ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry