reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ojoj, to następny cykl będzie udany;) ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..
Ja 9.10 wiec podobnie czekam. Ciekawe co ten pazdziernik nam przyniesie.

Ojoj, to następny cykl będzie udany;) ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..

Hej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)

Ja 9.10 wiec podobnie czekam. Ciekawe co ten pazdziernik nam przyniesie.

Razem raźniej ;)
Tak mnie korci żeby zrobić test, Wy też tak macie ? ??
mam te super czułe pink testy w domu, niby od 6 dnia po owu można testować, ale nie wiem czy to nie za wczesnie....

Hej Anka, no to czekamy razem, ja mam termin @ 6.10 (jestem w 4 cyklu po poronieniu)

Razem raźniej ;)
mam te super czułe pink testy w domu, niby od 6 dnia po owu można testować, ale nie wiem czy to nie za wczesnie....
Jak masz termin na 6 to dużo za wcześnie. Najwcześniej 12 dni po owulacji gdzie owulacja to dzień "zero". Ja też zawsze testuje za wczasy, teraz wytrzymałam do 13 dni po owu chociaż i tak wiedziałam że nic z tego.

To u mnie w drugą stronę się zmieniło, od poronienia 3 cykl nie bolą :) w tym tylko sutki.
jejku, a mnie chyba nigdy nie bolały piersi, może robiły się takie tkwliwe przed @, ale bólem nie można tego nazwać. W ostatniej ciąży za to szybko napęczniały jak balony i mega bolały przy ucisku przez tygodnie od 4-7. No a potem do normy szybko opadły.... Kurcze każda z nas inaczej przechodzi każdą sytuację i trochę śmiesznie sobie nawzajem coś tam radzimy.... jak i tak na końcu każdy organizm po swojemu reaguje.
Miłego dnia dziewczyny!!! :):):)

reklama

Razem raźniej ;)
Sa az tak czule? Nie slyszalam o takich wczesnych testach jeszcze :)
Ja 3 cykl po poronieniu i tez bardzo bym chciala ale nie mysle o tym duzo zeby jiepotrzebnie sie nie rozczarowac za tydzien..

Do góry