reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jak masz termin na 6 to dużo za wcześnie. Najwcześniej 12 dni po owulacji gdzie owulacja to dzień "zero". Ja też zawsze testuje za wczasy, teraz wytrzymałam do 13 dni po owu chociaż i tak wiedziałam że nic z tego.
dzięki Agatha.
Moja owu była 22/23. Też tak myślę że testy powinno się robić dopiero po terminie @.
Mój pierwszy w życiu i drugi robiłam po terminie znacznie. I ta druga kreska pojawiła się w 1 sekunde jak tylko mocz do tego obszaru dotarł. I nie było mowy o pomyłce. ;)ale z drugiej strony, jak ja bym chciała już wiedzieć!

reklama
Sa az tak czule? Nie slyszalam o takich wczesnych testach jeszcze :)
Ja 3 cykl po poronieniu i tez bardzo bym chciala ale nie mysle o tym duzo zeby jiepotrzebnie sie nie rozczarowac za tydzien..
Haha trochę te 6 dni to mały miki ;-) 6 dni od zapłodnienia, czyli nie tak dokładnie od owu.

1569921267280.png

AniaKaja mnie również został jeden pink test w domu :D ale na razie nie mam co testować, bo dopiero owu mi się skończyło. A poza tym czuje że aczej nic z tego w tym cyklu.

Poczekaj, poczekaj... na pewno Ci się przyda ;)

Kupił mi go mąż przy pierwszej ciąży i mam do niego sentyment. Stacjonarnie kosztuje kilkanascie złotych, ale kupiłam ostatnio 3 w sklepie online - aptece za niecałe 4 złote. Byłam w szoku! :) polecam zamawiac online, cokolwiek macie sprawdzonego.
Skonczyla mi się Pregna którą przepisał mi lekarz, w necie kupiłam za 25pln. Wczoraj w aptece pani mowi ze nie ma, ale sprawdzi na stanie w hurtowni, zapytałam o cene. ponad 50pln a to tabletki na 30 dni.
To dla tych co nie lubią kupować online. Na tych sprawach związanych z lekami i zdrowiem można naprawdę połowę zaoszczedzić. Polecam!

No mnie zawsze zaraz po owu zaczynały boleć i tak przez 2 tygodnie aż do @, potem jak ręką odjął. A teraz nic totalnie. Okaże się za niedługo :)
współczuję... nie fajne musi byc 2 tygodnie takiego bolu, szczegolnie jak Twojego faceta ciągnie zeby się poprzytulac... :oops:

To może się coś w Tobie już rozwija, zobaczymy wkrótce ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry