MamaWojtusia15
Fanka BB :)
U mnie dopiero 12 DC [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, to dopiero można się zdenerwować!!, trzymam kciuki, aby wszystko się udało!!!U nas odwołany w ostatniej chwili zabieg syna. Czekamy na nowy termin. Nie myślę o staraniach, ale Was czytam.
Oj to już niedługo ten najlepszy czas!! Owocnych starań!!U mnie dopiero 12 DC [emoji8]
Ojoj, to następny cykl będzie udany ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..U mnie z zegarkiem w ręku @ przyszła
Czyli wszystkie idziemy w miarę równo, w walczymy dalej. Przykro mi!!!U mnie z zegarkiem w ręku @ przyszła
Mnie w cyklu z ciążą piersi zaczęły boleć 3 dni przed @. Także nic straconego..Ojoj, to następny cykl będzie udany ja czekam nadal do 7.10. Doszła mi zgaga od wczoraj, ale przed okresem też nie raz mam więc nie biorę tego za objaw.. piersi dalej nie bolą, brzuch pobolewa. Zobaczymy co z tego będzie, pewnie ta franca nie odpuści i i tak odwiedzi..