reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A ja dalej się męczę z @, ale jest jakaś inna, 3 dzień boli mnie mocno podbrzusze, skurcze, jajnik kłuje i jakaś skąpsza niż zawsze. Strasznie dziwne, napewno to o czymś świadczy, tylko o czym? Chyba mnie czeka wizyta znowu u gina!!!!!

A ja dalej się męczę z @, ale jest jakaś inna, 3 dzień boli mnie mocno podbrzusze, skurcze, jajnik kłuje i jakaś skąpsza niż zawsze. Strasznie dziwne, napewno to o czymś świadczy, tylko o czym? Chyba mnie czeka wizyta znowu u gina!!!!!
Myślę, że to tak jak i u mnie kolejny dziwny cykl po poronieniu. Nawet mnie ten test nie zasmucił, ja mam chyba bunt przeciwko naturze, wkurza mnie to wszystko. Nadzieja mała jest ale już żyje myślą o kolejnych staraniach. Trudno, nic nie zrobię. Do końca roku będziemy starać się z pomocą tego lekarza a później pomyślimy co dalej.

Cześć dziewczynu,
Pogoda sprawila ze czuje sie jakbym mila depreche.. mam duzo pracy po powrocie z opieki. Corka zlapala ostre zaplenie oskrzeli i kiblowalysmy w domu ponad tydzien.
Boli mnie podbrzusze jak na @ i plecy ale termin mam na 09.10 wiec jeszcze szmat czasu wiec nie wiem co jest grane.
Pozdrawiam cieplutko

Myślę, że to tak jak i u mnie kolejny dziwny cykl po poronieniu. Nawet mnie ten test nie zasmucił, ja mam chyba bunt przeciwko naturze, wkurza mnie to wszystko. Nadzieja mała jest ale już żyje myślą o kolejnych staraniach. Trudno, nic nie zrobię. Do końca roku będziemy starać się z pomocą tego lekarza a później pomyślimy co dalej.
Wiesz już właśnie kombinuje nad wizyta u ginekologa.. Jak mi powie, że wszystko ok to to olewam, ale jak się okaże, że to coś nie tak to chyba się załamie już i koniec starań.... Ciekawe jak długo będę czekać na wizyte...

Cześć dziewczynu,
Pogoda sprawila ze czuje sie jakbym mila depreche.. mam duzo pracy po powrocie z opieki. Corka zlapala ostre zaplenie oskrzeli i kiblowalysmy w domu ponad tydzien.
Boli mnie podbrzusze jak na @ i plecy ale termin mam na 09.10 wiec jeszcze szmat czasu wiec nie wiem co jest grane.
Pozdrawiam cieplutko
Mnie też prawie cały czas od owu tak bolało, już chyba 3 cykl, nie wiem dlaczego? Dziwne te nasze organizmy..
Pozdrawiam również i trzymam kciuki

Mnie też prawie cały czas od owu tak bolało, już chyba 3 cykl, nie wiem dlaczego? Dziwne te nasze organizmy..
Pozdrawiam również i trzymam kciuki
Ja też tak miałam, wydaje mi się też że jak za mocno się człowiek wsłuchuje w organizm to też i objawow więcej. Mnie zaczęły cyce boleć, gdyby nie to że test negatywny to bym się jarała już, że to ciąża.

Cześć dziewczynu,
Pozdrawiam cieplutko
Hej mam identycznie brzuch i plecy jak na @ balą od 5 dni okres niby jutro

reklama
Do góry