reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej:) ciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.:)
Który dzień cyklu masz?

reklama
Ja już wiem, że w tym miesiącu nic z tego. Brzuch już boli jak co miesiąc. @ gdzieś za tydzień. Ale chyba coś się uregulowało po poronieniu bo chociaż jajniki nie naparzają jeden za drugim. Za to apetyt wieczorem dopisuje :(

Hej:) ciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.:)
i tego i życzę - oby tym razem się udało :) kiedy testujesz?

U Nas 2 dni do owu i spełniliśmy właśnie "obowiązek" hahaha Mąż się ze mnie nabija bo po wszystkim powiedziałam " jak dobrze, że już odhaczone, wieczorem w spokoju film można obejrzeć" hahaha
ja tez w srode owu. Wczoraj nie bylo nic, za to w sob i nd bylo, maz juz mowil ze dzisiaj i jutro znowu akcja, wczorajszy wieczor byl regeneracyjny :)

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki my z mężem w tym miesiącu zaczęliśmy starać się o dzidzie. Przez 3 lata brałam tabletki anty, miałam czas na oczyszczenie organizmu już 2 miesiące biorę kwas foliowy. Jestem hasimotka także podejrzewamy, że może być różnie z zajściem w ciążę ale się nie zamierzamy poddawać trzeci dzień spóźnia mi się @ robiłam test ale niestety wyszedł negatywny
@ dalej nie ma, słabo się czuję. Myślicie, że "coś z tego będzie"?? :-) :)

reklama
Cześć dziewczyny! Za dwa dni mam mieć @ a tu ani jednego objawu.. Zawsze już ze 4 dni szybciej mam plamienia.. Trochę się boję że jednak się spóźni bo jestem przeziebiona. Tyle czasu już siw staramy że nawet nie wierzę że mogło się twraz udać

Do góry