reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Macie jakieś doświadczenia z testem Bobo Test Duo? Miałam jeszcze jeden i wczoraj wieczorem zrobiłam. Jak to ja haha. Nie wiem czy ta druga kreska jest wgl poprawna, chyba nie bardzo, co? Zmnienilam troche kontrast na zdjęciu, bo mam strasznie mocne światło w mieszkaniu dzisiaj :)

Załączniki

• IMG_20190908_125933-02.jpeg
    IMG_20190908_125933-02.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 116
Macie jakieś doświadczenia z testem Bobo Test Duo? Miałam jeszcze jeden i wczoraj wieczorem zrobiłam. Jak to ja haha. Nie wiem czy ta druga kreska jest wgl poprawna, chyba nie bardzo, co? Zmnienilam troche kontrast na zdjęciu, bo mam strasznie mocne światło w mieszkaniu dzisiaj :)
Ja nic nie widzę , nawet jeśli coś jest to nie w tym miejscu co powinno

24 dc. Dobra, nie mam żadnych testów w domu, więc nie będzie kusić i poczekam jeszcze do wtorku, wtedy odstawiam Dupka. Albo najlepiej pójdę na betę, zamiast robić te testy z apteki... nie ma co się doszukiwać na siłę

To jest test płytkowy, tylko wyjęłam pasek ze środka :p cała ja hah
Czasami miałam podobnie przy niektórych testach. Wydaje mi się, że na pasku odznacza się miejsce w którym powinna się pojawić kreska. Za pierwszym razem przejechałam się bo myślałam, że coś z tego będzie, przy kolejnych takich podchodziłam do nich z mocnym dystansem ;)

reklama
Hej
Cieszę się ze mogę być z wami. To mój pierwszy cykl starań. Razem z mężem wiemy ze to nie będzie prosta droga. Narazie żadnych objawów nie mam a za tydzień planowo powinnam dostać okres. Liczę na to ze jednak @ nie nadejdzie a ja również będę mogła zrobić test:) Pozdrawiam

Do góry