reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Będzie dobrze nie jesteś sama pamiętaj ;)
Narazie jest super, zobaczymy jak długo...
Dziękuję za Wasze dobre słowo to bardzo miłe..
A wracając do starań, a bardziej do cyklu: jak wiecie czwartkowy test negatywny, wczoraj lekkie różowe plamienie, dziś test negatywny, @ brak i nic się nie zapowiada, że przyjdzie a dziś termin, jedynie ból piersi i głowy.
Nigdy nie miałam plamień przed@ zawsze odrazu jak z kranu.
Obstawiam zaburzenia hormonalne, albo ostatni stres, a Wy miałyście tak może?

reklama
Hej ja kiedyś nie miałam plamien teraz czasem mam dzien przed okresem brązowe plamienia ale myślę że to raczej normalne. Poczekaj jeszcze trochę z testem teraz może być za wcześnie jeśli miałaś to różowe płomienie to może być implantacyjne wtedy test najlepiej zrobić kilka dni później żeby wzrosło stężenie hormonu ;)

Ja mam 32 lata właśnie dziś tyle kończę. Mam syna z 1 małżeństwa letniego . W 2017 w grudniu poronilam w 9 tc . od 2 mc staramy się znowu. Ostatni okres w czerwcu w lipcu test i negatywny . Wizyta i u lekarza potwierdziła brak ciąży i powiedziała, że jestem przed owu , jak się najprawdopodobniej okazało owu było kolejnego dnia oczywiście staraliśmy się w te dni . @ brak do dziś ... nigdy mi się nie spóźnił nawet dnia .... czekam do końca sierpnia jak się nie pojawi @ to 2 września mam wizytę . Czemu nie było @ ? Pani doktor nie wie zwala winę na stres . Najgorsze , że akurat teraz się nie pojawił kiedy zaczęliśmy się starać byłam 100% pewna, że to ciąża ....

Martyna84 ja tak mam czasami, że okres rozkręca się powoli tzn. np lekkie plamienie, potem dzień przerwy, potem ból brzucha i skurcze i dopiero porządna @

Natalia mi kiedyś zanikł okres na kilka miesięcy, dobrych parę lat temu, powodem był ogromny stres, choroba, plus leki na tę chorobę, które następnie spowodowały zaburzenia hormonalne i m.in. laktację, chociaż w ciąży nie byłam i nawet się nie starałam, żeby zajść.

U mnie 19 dc i cały czas niska temperatura :oops: także chyba zapowiada się cykl bezowulacyjny.. chociaż wydawało mi się, że śluz płodny był jakoś między 9 a 11 dc, ale też nie było go tyle co zawsze hmm.. Tak czy siak u mnie starania na luzaka i bez nakręcania się jak narazie hehe 8-)

Hej. Dziś zauważyłam że powstał nowy wątek. Wiec się dopisuje. Oczywiście się zdolowalam że to już druga połowa roku 2019 :( ja zaczynam 5 cykl starań. O pierwsze dziecko :( 30 lat... Wcześniej chciałam ale od maja zeszłego roku mam problemy z plamieniami w cyklu, @ trwającymi 10-14 dni. Choć od 2 cykli okres trwa 8 dni co jest dla mnie niesamowitym zjawiskiem. Więc wcześniej nie miałam zielonego światła od lekarzy. A jak mam od 5 miesięcy to lipa. Niski progesteron. Raz na dupku raz nie. Co mówią ginekolodzy? Nic konkretnego. W poniedzialek mam wizytę u specjalisty. Mąż? ...... Jeszcze wytrzymuje ze mną..... Nie wiem jakim cudem bo ja już ze sobą nie wytrzymuje sama.... :(

Narazie jest super, zobaczymy jak długo...
Dziękuję za Wasze dobre słowo to bardzo miłe..
A wracając do starań, a bardziej do cyklu: jak wiecie czwartkowy test negatywny, wczoraj lekkie różowe plamienie, dziś test negatywny, @ brak i nic się nie zapowiada, że przyjdzie a dziś termin, jedynie ból piersi i głowy.
Nigdy nie miałam plamień przed@ zawsze odrazu jak z kranu.
Obstawiam zaburzenia hormonalne, albo ostatni stres, a Wy miałyście tak może?
Ja z reguły przed okresem mam 3-4 dni plamień.... U mnie się okres nie zaczynał krwawieniem nigdy. Zawsze plamieniami.

No wiem, że często dziewczyny mają plamienia przed a ja nigdy nie miałam, wczoraj cały dzień nic tylko delikatne pobolewanie jajnika, dziś też nic.... Zobaczymy co na to gin...
A nowym dziewczyną życzę miłych i owocnych starań

Hej. Dziś zauważyłam że powstał nowy wątek. Wiec się dopisuje. Oczywiście się zdolowalam że to już druga połowa roku 2019 :( ja zaczynam 5 cykl starań. O pierwsze dziecko :( 30 lat... Wcześniej chciałam ale od maja zeszłego roku mam problemy z plamieniami w cyklu, @ trwającymi 10-14 dni. Choć od 2 cykli okres trwa 8 dni co jest dla mnie niesamowitym zjawiskiem. Więc wcześniej nie miałam zielonego światła od lekarzy. A jak mam od 5 miesięcy to lipa. Niski progesteron. Raz na dupku raz nie. Co mówią ginekolodzy? Nic konkretnego. W poniedzialek mam wizytę u specjalisty. Mąż? ...... Jeszcze wytrzymuje ze mną..... Nie wiem jakim cudem bo ja już ze sobą nie wytrzymuje sama.... :(
Hej dobrze że masz wizytę u specjalisty. Mam nadzieje ze pomoże i rozwieje jakieś Twoje niepewności. Ja staram się 2.5 roku o drugie dziecko, ale nie poddaje się więc głowa do gory :)

Hej dobrze że masz wizytę u specjalisty. Mam nadzieje ze pomoże i rozwieje jakieś Twoje niepewności. Ja staram się 2.5 roku o drugie dziecko, ale nie poddaje się więc głowa do gory :)

reklama
No wiem, że często dziewczyny mają plamienia przed a ja nigdy nie miałam, wczoraj cały dzień nic tylko delikatne pobolewanie jajnika, dziś też nic.... Zobaczymy co na to gin...
A nowym dziewczyną życzę miłych i owocnych starań
Hej może idź na betę w poniedziałek? Trzymam kciuki

Do góry