Martyna84
Fanka BB :)
Ja chyba jutro odważe się zrobić test, bo mam urlop i niechce znowu kolejne dni żyć w niepokoju i tracić nerwy...W takim razie dobry trop. Trzymam za nas mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba jutro odważe się zrobić test, bo mam urlop i niechce znowu kolejne dni żyć w niepokoju i tracić nerwy...W takim razie dobry trop. Trzymam za nas mocno kciuki
Trzymam kciukiJa chyba jutro odważe się zrobić test, bo mam urlop i niechce znowu kolejne dni żyć w niepokoju i tracić nerwy...
W takim razie mocno trzymam kciuki za Ciebie ja jeszcze czekam. U mnie jeszcze za,wcześnieJa chyba jutro odważe się zrobić test, bo mam urlop i niechce znowu kolejne dni żyć w niepokoju i tracić nerwy...
Trzymam kciuki!!!Ja chyba jutro odważe się zrobić test, bo mam urlop i niechce znowu kolejne dni żyć w niepokoju i tracić nerwy...
Wiatraki ja też miałam pierwszy @ po stracie bardzo bolesny i intensywny i miałam dłuższy cykl, teraz też jakby mi się owulacje przesuneła o ile wogóle była....Trzymam kciuki!!!
My od piątku zaczynamy intensywne starania @ po stracie miałam ciężki, rowno 7 dni i niestety jeszcze coś tam na wkladce, 8 dzień, jest. Ale w piątek zabieramy się do pracy
Ja ogólnie tylko kwas foliowy nic po za tym, ale czytałam o jakiś ziołach które są na torbiele a pomagają dużo kobieta zajść.A powiedzcie czy stosujecie coś dodatkowo wspomagajacego płodność? Jakieś ziolka czy witaminy?
Ja tylko FOLIK A dla męża zamówiłam właśnie Fertilman (suplement).A powiedzcie czy stosujecie coś dodatkowo wspomagajacego płodność? Jakieś ziolka czy witaminy?
Mycha będzie dobrze u mnie to już 2,5 roku nic. Owulacja z domowych testów wychodziła i wtedy próbowaliśmy, nie udawało się więc chwilowo już ich nie robieJa tylko FOLIK A dla męża zamówiłam właśnie Fertilman (suplement).
My zaczynamy 8cykl staran..
Nadzieja wciąż jest ale boję się że jak przekroczymy rok to nadejdzie czas rozpaczy
...I rezygnacji..
Póki co 7dc i do dzieła