reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej, ja dopiero zaczynam kolejny cykl. Staram się nie patrzeć na objawy w trakcie cyklu bo się tyle razy rozczarowalam że szkoda gadać. A czy stostujecie coś co może wspomoc płodność?

Ja chyba jutro odważe się zrobić test, bo mam urlop i niechce znowu kolejne dni żyć w niepokoju i tracić nerwy...
Trzymam kciuki!!!
My od piątku zaczynamy intensywne starania ;) @ po stracie miałam ciężki, rowno 7 dni i niestety jeszcze coś tam na wkladce, 8 dzień, jest. Ale w piątek zabieramy się do pracy ;)

Trzymam kciuki!!!
My od piątku zaczynamy intensywne starania ;) @ po stracie miałam ciężki, rowno 7 dni i niestety jeszcze coś tam na wkladce, 8 dzień, jest. Ale w piątek zabieramy się do pracy ;)
Wiatraki ja też miałam pierwszy @ po stracie bardzo bolesny i intensywny i miałam dłuższy cykl, teraz też jakby mi się owulacje przesuneła o ile wogóle była....
Owocnych starań....

A powiedzcie czy stosujecie coś dodatkowo wspomagajacego płodność? Jakieś ziolka czy witaminy?
Ja tylko FOLIK A dla męża zamówiłam właśnie Fertilman (suplement).

My zaczynamy 8cykl staran..
Nadzieja wciąż jest ale boję się że jak przekroczymy rok to nadejdzie czas rozpaczy
...I rezygnacji..
Póki co 7dc i do dzieła;)

reklama
Ja tylko FOLIK A dla męża zamówiłam właśnie Fertilman (suplement).

My zaczynamy 8cykl staran..
Nadzieja wciąż jest ale boję się że jak przekroczymy rok to nadejdzie czas rozpaczy
...I rezygnacji..
Póki co 7dc i do dzieła;)
Mycha będzie dobrze u mnie to już 2,5 roku nic. Owulacja z domowych testów wychodziła i wtedy próbowaliśmy, nie udawało się więc chwilowo już ich nie robie

Do góry