reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A co jest Twojemu synkowi? Nie wiem czy przeoczyłam jakiegoś posta? Bo nie wiem o czym piszesz..
Ma klatkę piersiową lejkowatą.

Ja nie zamierzam czekać z testem tak długo jak Ty ;) jestem zbyt niecierpliwa..
Też jestem niecierpliwa :p No dobra, przekonałaś mnie, siknę w sobotę [emoji23] ale to będzie dopiero 10dpo więc nie nastawiam się, że coś wyjdzie.

Kochane czy lekarz rodzinny może przepisać tabletki na obniżenie tarczycy prolaktyny?
Mnie bez problemu rodzinny wypisuje euthyrox.

Dziś już da się zobaczyć cień cienia nawet na zdjęciu:) idę zaraz na betę :) A rodzinnego mi się udało ustawić na popołudnie także po odbiorze wyników Jeeej :)Zobacz załącznik 1055447Zobacz załącznik 1055447
Super ! po cichu gratuluję :D Daj znać jak będziesz miała wyniki bety.

Witam się w 14dc, dzisiaj byłam na monitoringu z lewego jajnika 19mm, powiedziała ze owulacja najprawdopodobniej jutro ( tez się tego spodziewam bo zazwyczaj mam owu 15dc wg pasków owulacyjnych) dzisiaj zrobię tez test owu dla porównania czy będzie jak zwykle w 14dc pozytywny. Zalecała współżycie dopiero jutro, dziś mówiła zeby odpuścić? Co sądzicie? Lepiej ten dzień odczekać czy działać codziennie? Chybaze dzisiaj odpuszczę i zaatakuje męża jutro rano 😂

Czy jest tez ktoś w okolicy owu? :)
U mnie dopiero 9dc. Moim zdaniem lepiej działać codziennie. Gdzieś czytałam, że plemniki żeby były zdolne do zapłodnienia to muszą najpierw kilka godzin pobyć w płodnym śluzie.

U mnie dopiero 9dc. Moim zdaniem lepiej działać codziennie. Gdzieś czytałam, że plemniki żeby były zdolne do zapłodnienia to muszą najpierw kilka godzin pobyć w płodnym śluzie.
Kiedyś czytalam, chyba na stronie mama.ginekolog, ze lepiej co drugi dzień, gdyz plemniki potrzebują czasu na osiągnięcie dojrzałości. Za to po przerwie dłuższej niż 3 dni stają się mało ruchliwe, więc też niedobrze. Choć ja osobiście zgadzam się z Tobą, że w dni płodne lepiej codziennie :)

A ja mam 28 d cyklu -czyli ostatni bo zawsze mam 27-28dni.
Mini plamienie jest, brzuch mnie prawie przestał boleć, okresu brak. Ale pewnie dlatego, ze biore duphaston i pewnie jak przestane brac w piatek to wtedy @przyjdzie. Nie mam zadnych objawow ciazy, przeciwnie Ultra wysypalo mi twarz, wygladam jak dojrzewajaca nastolatka 😱 to chyba wina duphastonu Tez tak na Was dziala?

reklama
A ja mam 28 d cyklu -czyli ostatni bo zawsze mam 27-28dni.
Mini plamienie jest, brzuch mnie prawie przestał boleć, okresu brak. Ale pewnie dlatego, ze biore duphaston i pewnie jak przestane brac w piatek to wtedy @przyjdzie. Nie mam zadnych objawow ciazy, przeciwnie Ultra wysypalo mi twarz, wygladam jak dojrzewajaca nastolatka 😱 to chyba wina duphastonu Tez tak na Was dziala?
Ja mam takie pojedyncze gule, plus male krosteczki ale nie wiem czy to od niego. Czemu bierzesz do piatku skoro dzis 28dc?

Do góry