reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mam zagwostke z beta od wieków wychodzi mniej niż 0.100 A z wczoraj 2.79
9 dni po owu .
Gin mówi żeby powtórzyć po 48 że tak naprawdę może urosnąć jeszcze

reklama
Mam zagwostke z beta od wieków wychodzi mniej niż 0.100 A z wczoraj 2.79
9 dni po owu .
Gin mówi żeby powtórzyć po 48 że tak naprawdę może urosnąć jeszcze
Ja 2 cykle temu miałam bete 5,4 i wychodziła blada kreseczka na teście. Okres jednak przyszedł, więc nie wiem jaka była przyczyną podwyższonej bety. Pytałam gina czy to mogło być bardzo wczesne poronienie, to powiedziała że nie ... I ze tak czasem bywa. Ale autorytetem to ona nie jest ;)

Ja 2 cykle temu miałam bete 5,4 i wychodziła blada kreseczka na teście. Okres jednak przyszedł, więc nie wiem jaka była przyczyną podwyższonej bety. Pytałam gina czy to mogło być bardzo wczesne poronienie, to powiedziała że nie ... I ze tak czasem bywa. Ale autorytetem to ona nie jest ;)
Mojej ufam mimo komplikacji , bo wiedząc dziś ta wiedzę która mam to bym inaczej postapila. Ale czasu nie cofne. Muszę wiedzieć czy jestem w ciazy bo od tego zależy dalsze leczenie

To danie że tak szybko Ci wyszło... [emoji4] Ja nie wiem kiedy testować bo dokładnie kiedy była owu ciężko stwierdzić brzuch bolał cały zeszły tydzień więc ciężko wyczuć dokładnie. A cykle różnie od 27 do nawet 33 jak sprawdzałam ostatnio w apce [emoji848][emoji33]
Dokładnie 12 jeśli owu rzeczywiście była 29.11

Dziękuję, tak się cieszę że mi przez myśl nie przeszło [emoji2958][emoji856] już mi się mózg kurczy ^^

28dc niby jutro lub w piątek termin miesiączki

U mnie sytuacja była taka jak badałam kontrolnie betę po 3 tygodniach od poronienia: 4.0, po tygodniu 7.4, po 48h 13.8.
Poleciałam do pierwszego lepszego ginekologa, któremu przy badaniu zaczęłam krwawić, wysłał mnie na IP z podejrzeniem poronienia zagrażającego. Na IP dostałam duphaston i do domu. Po 2 tyg jak mój gin wrócił z urlopu, zrobiliśmy betę (0.5), usg to żadnej ciąży na 99% nie było. A krwawienie okazało się pierwsza miesiączka po poronieniu. Kolejna przyszła zgodnie z cyklem.
Siedzi mi ta sytuacja do dzisiaj w głowie

Witam
Ciąża była biochemiczne niestety
Ja miałam w sierpniu 13 i niestety poleciało

reklama
A ja się dziś witam w 22 dniu cyklu i jeśli nie wyszło to marze o okresie jak dostane to się chyba uciesze. Mam tak obrzydliwe pms że jestem napuchnięta do granic możliwości, i moje emocje oscylują między chęcią mordu a płaczem z beznadziejności i prozy życia. Ratunku błagam

Do góry