reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mam zagwostke z beta od wieków wychodzi mniej niż 0.100 A z wczoraj 2.79
9 dni po owu .
Gin mówi żeby powtórzyć po 48 że tak naprawdę może urosnąć jeszcze

reklama
Mam zagwostke z beta od wieków wychodzi mniej niż 0.100 A z wczoraj 2.79
9 dni po owu .
Gin mówi żeby powtórzyć po 48 że tak naprawdę może urosnąć jeszcze
Ja 2 cykle temu miałam bete 5,4 i wychodziła blada kreseczka na teście. Okres jednak przyszedł, więc nie wiem jaka była przyczyną podwyższonej bety. Pytałam gina czy to mogło być bardzo wczesne poronienie, to powiedziała że nie ... I ze tak czasem bywa. Ale autorytetem to ona nie jest ;)

Ja 2 cykle temu miałam bete 5,4 i wychodziła blada kreseczka na teście. Okres jednak przyszedł, więc nie wiem jaka była przyczyną podwyższonej bety. Pytałam gina czy to mogło być bardzo wczesne poronienie, to powiedziała że nie ... I ze tak czasem bywa. Ale autorytetem to ona nie jest ;)
Mojej ufam mimo komplikacji , bo wiedząc dziś ta wiedzę która mam to bym inaczej postapila. Ale czasu nie cofne. Muszę wiedzieć czy jestem w ciazy bo od tego zależy dalsze leczenie

To danie że tak szybko Ci wyszło... [emoji4] Ja nie wiem kiedy testować bo dokładnie kiedy była owu ciężko stwierdzić brzuch bolał cały zeszły tydzień więc ciężko wyczuć dokładnie. A cykle różnie od 27 do nawet 33 jak sprawdzałam ostatnio w apce [emoji848][emoji33]
Dokładnie 12 jeśli owu rzeczywiście była 29.11

Dziękuję, tak się cieszę że mi przez myśl nie przeszło [emoji2958][emoji856] już mi się mózg kurczy ^^

28dc niby jutro lub w piątek termin miesiączki

U mnie sytuacja była taka jak badałam kontrolnie betę po 3 tygodniach od poronienia: 4.0, po tygodniu 7.4, po 48h 13.8.
Poleciałam do pierwszego lepszego ginekologa, któremu przy badaniu zaczęłam krwawić, wysłał mnie na IP z podejrzeniem poronienia zagrażającego. Na IP dostałam duphaston i do domu. Po 2 tyg jak mój gin wrócił z urlopu, zrobiliśmy betę (0.5), usg to żadnej ciąży na 99% nie było. A krwawienie okazało się pierwsza miesiączka po poronieniu. Kolejna przyszła zgodnie z cyklem.
Siedzi mi ta sytuacja do dzisiaj w głowie

Witam
Ciąża była biochemiczne niestety
Ja miałam w sierpniu 13 i niestety poleciało

reklama
A ja się dziś witam w 22 dniu cyklu i jeśli nie wyszło to marze o okresie jak dostane to się chyba uciesze. Mam tak obrzydliwe pms że jestem napuchnięta do granic możliwości, i moje emocje oscylują między chęcią mordu a płaczem z beznadziejności i prozy życia. Ratunku błagam

Do góry