reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Oj Martnynka żebyś Ty racji nie miała bo jak masz to w niedzielę @ przyjdzie do mnie. Tak chociaż w marzeniach popływam parę dni ;)
Nie bój się. Jeszcze chwilę macie. Moja przyjaciółka położona powtarza mi, że do 42 lat nie ma dużych zagrożeń , później ryzyko naprawdę jest znaczne ... :)
E nie no ta wredną @ już do ciebie nie zawita, już ja to czuję. W tym wszystkim chodzi o to, że możesz szybciej testować....

reklama
Agata a jak ty? Testujesz? Trzymam mocno mocno kciuki!!!!!
Dzisiaj mi lekko temperatura skoczyła z powrotem ale u mnie taki psikus co miesiąc jest. Jednak pojawiła się iskra nadziei i zrobiłam test, który nie wyszedł w ogóle bo tam gdzie jest ta kreska kontrolna pojawiła się tylko kropka. Lekarz mówił że jak 4 dni po odstawieniu duphastonu @ się nie pojawi to mam na następny dzień zrobić test czyli jutro. Ale pewnie temperatura spadnie całkowicie.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Wiem, że może panikuję ale tak bym chciała żeby się udało. W piątek trzynastego testuje. Chyba zwariuje do tego momentu :oo2:

Dzisiaj mi lekko temperatura skoczyła z powrotem ale u mnie taki psikus co miesiąc jest. Jednak pojawiła się iskra nadziei i zrobiłam test, który nie wyszedł w ogóle bo tam gdzie jest ta kreska kontrolna pojawiła się tylko kropka. Lekarz mówił że jak 4 dni po odstawieniu duphastonu @ się nie pojawi to mam na następny dzień zrobić test czyli jutro. Ale pewnie temperatura spadnie całkowicie.
Trzymam kciuki za Ciebie. Oby to było to o czym marzysz .! :)

Hej dziewczyny, wiem że miałam testować w sobotę czy tam niedzielę, ale jakoś dziwnie się czuję, ciagle mi gorąco plus mega zmęczenie.. więc wracając dzisiaj z pracy zajechałem do apteki i zrobiłam test i..

Są 2 kreseczki

Załączniki

• 6E8F2746-DC9E-4A4B-811F-9BB7F0766AE8.jpeg
    6E8F2746-DC9E-4A4B-811F-9BB7F0766AE8.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry