reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mówisz szybko a mi się dłużyło strasznie bo po tej @ miałam mieć hsg i dni ciągnęły się jak gluty ja teraz z resztą bo za tydzień planuje zatestowac [emoji85][emoji87]
Nie wiem czemu ubzduralo mi się, że 10dni po odstawieniu mija do @. Ja się dopytuje bo w tym cyklu starania przypadną na okres świąteczny a będziemy u rodziców jednych i drugich więc będzie wesoło [emoji16][emoji16][emoji16]

Też biorę 2x1 ;) Ale ja ogólnie przytyłam bardzo dużo od września więc te kilogramy weszły wszędzie. Nie ma czego zazdrościć bo od miesiąca tego zrzucić nie mogę :/ Miałam nadzieję, że eutyrox mi w tym pomoże ale nic, ani grama :/
Czytałam właśnie, że duphaston pobudza bardzo apetyt i dużo kobiet ma problem z przybieraniem po nim na wadze. U mnie chyba jest odwrotnie ze wszystkim, bo straciłam apetyt na rzecz mdłości

Przy pierwszych staraniach brałam symvital mama, ma odpowiedni skład dla kobiet starających się o dziecko. Po trzech opakowaniach przerzuciłam się na pragnę plus z pregna dha z zalecenia ginekologa. Trochę mnie zdziwiło, że mam brać witaminy typowe już dla kobiet ciężarnych, ale jestem po poronieniu i przy tych będę mieć lepsze "wsparcie"

Byłam wczoraj u lekarza sprawdzić czy wszystko w porządku bo przed staraniami byłam może z rok wcześniej. Wszystko ok, wyniki badań dobre, był pęknięty pęcherzyk, endometrium idealne to ciekawe czemu się nie udaje. Powiedział mi tylko, że jeśli nie uda nam się teraz przez dwa cykle to mam do niego przyjść i zrobimy zabieg drożności jajowodów. Trochę się tego wystraszyłam któraś z was miała to robione? Jak to wygląda?

reklama
Mnie całą noc bolał brzuch jakbym miała zakwasy po ćwiczeniach i boli dalej ale może trochę mniej. Czy u was podczas owu też są takie objawy?

Do góry