ElaStyczna
Fanka BB :)
Ufff... Ponadrabialam czytanie dzisiejszych zaleglosci na forum ciesze sie, ze tyle nowych osob na forum. Razem raźniej gratuluje kolejnych dwoch kreseczek.
Dzisiaj mecze sie z mysla jak sie nie nakrecac w tym cyklu, w koncu główna ma ogromne znaczenie przy staraniach. Nie wiem jak wy, ale mi mysl o ciazy, dziecku caly czas siedzi w glowie i o tym rozmyslam. Wszedzie widze dzieci, kobiety w ciazy a to nie ulatwia. Macie na to jakis sposob?
Kochana mam to samo. Staramy się z mezem o pierwszego dzidziusia. Aktualnie jestem w 2 dc po ciazy biochemicznej. Cykl trwal 26 dni wiec mam nadzieje, ze wszystko mi sie ureguluje teraz. Zaczal sie teraz 5 cykl staran wiec sam poczatek. Ja po owulacji nic nie robie tylko siedze i czytam na telefonie o ciazy i nie moge sie na niczym skupic. Maz stara sie jak moze, zeby zajac mi glowe. Gotujemy, spacerujemy odwiedzamy rodzine i znajomych i jakos zlatuje, ale sama nie bylabym w stanie. Myslalam ze ksiazki albo serial pomoga ale mylilam sie. Musisz jakos uwolnic glowe.. bo ja czulam sie juz jak wariatka..