reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
To mój 11 dc..
18.20 to też już przy górnej granicy mi dr tłumaczyła że 10 ma przy staraniach potem mogą dziać się cyrki
Screenshot_20191202_174311_com.google.android.apps.docs.jpeg

Ja też mam taki śluz... moja @Za 2-3dni... niestety dzisiaj boli mnie ledzwiowy-tak zawsze mam przed;(
Ech staram się być dobrej myśli, ale ciężko... powoli nastawiam się na@ ;(((
Zastanawiam się co za pech... tyle lat razem, nie zabezpieczamy się długo A staramy się 1.5 roku....trafiamy w owulke bo mam potwierdzane. Teoretycznie wszystkie badania dobre i nic ;((( Ech... jeszcze gdybym wiedziała że muszę się pdleczyc czy mąż to łatwiej by było;((((
Może czas wybrać się do ginekologa żeby zbadac męża i Ciebie? My już 2.5 roku i nic , a lekarz twierdził leukocyty w nasieniu z powodu przewleklej infekcji zatok ( wiecznie zatkany nos ) to podobno też utrudnia plemnikom. Koniec końców brał antybiotyk i czuje się lepiej. Pije też więcej wody żeby uplynnic nasienie. Ja już 2 miesiąc na monitoringu super jakby ten rok skończył się w końcu ciąża 😉 czego życzę Tobie i sobie 😚😚

reklama
Cześć dziewczyny! Dołączam i ja... ja już 9 cykl starań. Dziś myślałam, ze to już... bo pierwszy raz spóźniał mi się okres 3 dni (mega regularne 28 dni), No ale przyszło plamienie.
Jestem już smutna i sfrustrowana. Niby za bardzo nie myśle i nie nastawiam się na te dni płodne... ale seks już przestał cieszyć, a mąż odkąd się staramy tez mu ciężej i seks nie wychodzi czasem. Jestem przebadana i niby wszystko ok...

Do góry