Daraa_94
Fanka BB :)
W środę mam lekarza. Nic nie biorę w październiku miałam 18.20Prolaktyna za duża... bierzesz coś?
A progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę mam lekarza. Nic nie biorę w październiku miałam 18.20Prolaktyna za duża... bierzesz coś?
W środę mam lekarza. Nic nie biorę w październiku miałam 18.20
A progesteron?
W środę mam lekarza. Nic nie biorę w październiku miałam 18.20
A progesteron?
18.20 to też już przy górnej granicy mi dr tłumaczyła że 10 ma przy staraniach potem mogą dziać się cyrki
A owu kiedy ? Progesteron może jeszcze podskoczyć.To mój 11 dc.. Zobacz załącznik 1052286
Teraz pytanie czy miałaś już owulacje...bo pisałaś że objawy były... to było by mało... jeśli nie to chyba ujdzie...To mój 11 dc.. Zobacz załącznik 1052286
W tamtym miesiącu miałam owu potwierdzona przez lekarza i to był 14dcA owu kiedy ? Progesteron może jeszcze podskoczyć.
Prolaktyna mi blokowala owu.
Biorę leki
Czy lekarz widzi, że jest po owulacji? W środę będę wiedziała coś więcej...T
Teraz pytanie czy miałaś już owulacje...bo pisałaś że objawy były... to było by mało... jeśli nie to chyba ujdzie...
Może czas wybrać się do ginekologa żeby zbadac męża i Ciebie? My już 2.5 roku i nic , a lekarz twierdził leukocyty w nasieniu z powodu przewleklej infekcji zatok ( wiecznie zatkany nos ) to podobno też utrudnia plemnikom. Koniec końców brał antybiotyk i czuje się lepiej. Pije też więcej wody żeby uplynnic nasienie. Ja już 2 miesiąc na monitoringu super jakby ten rok skończył się w końcu ciąża czego życzę Tobie i sobieJa też mam taki śluz... moja @Za 2-3dni... niestety dzisiaj boli mnie ledzwiowy-tak zawsze mam przed;(
Ech staram się być dobrej myśli, ale ciężko... powoli nastawiam się na@ ;(((
Zastanawiam się co za pech... tyle lat razem, nie zabezpieczamy się długo A staramy się 1.5 roku....trafiamy w owulke bo mam potwierdzane. Teoretycznie wszystkie badania dobre i nic ;((( Ech... jeszcze gdybym wiedziała że muszę się pdleczyc czy mąż to łatwiej by było;((((