reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ehhh ja dziś 29 dc jednak. Po wczorajszych dwóch kropelkach krwi nadal cisza. Ale brzuch boli bardzo. Podejrzewam że dziś się zacznie, bo według wyliczeń - powinno. Ale jak już mówiłam, przyłączam się do grudniowego winka :)

Chyba w tym boju idziemy razem.. u mnie tylko zwykle plamienia. Krwawienia jak na okres nie ma wogole. Tylko mnie jajniki od czasu do czasu bola..

reklama
Kurde dziewczyny , piszecie mi że może się udało, ja też mam taką wielką nadzieję. Chodzę do toalety, sprawdzam co chwila. Jestem mega podekscytowana i być może dlatego @ mi się przyblokowała. Nie chcę się nakręcać, ale wiecie jak jest... Czekam! W miarę cierpliwie :) ale znając życie - wiemy jak to się skończy :D @@@@

Kurde dziewczyny , piszecie mi że może się udało, ja też mam taką wielką nadzieję. Chodzę do toalety, sprawdzam co chwila. Jestem mega podekscytowana i być może dlatego @ mi się przyblokowała. Nie chcę się nakręcać, ale wiecie jak jest... Czekam! W miarę cierpliwie :) ale znając życie - wiemy jak to się skończy :D @@@@
Chyba winko będzie musiało poczekać [emoji16][emoji1360]

Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła :-) Może zrób test jutro ?

reklama
Do góry