reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mdłości mnie zniszczą, ale tak cholernie się z nich cieszę. W poprzedniej, straconej ciąży nie było mdłości wcale. Na razie nie wymiotuję, piersi chcą mi eksplodowac, mogę spać o każdej porze dnia i nocy.... :D
Jutro pierwsza wizyta, dzisiaj 6+0 wg OM :)

Ogólnie na razie chyba wszystko jest okej :) dziękuję ze pytasz :*
natka to super, rośnijcie zdrowo!!

reklama
Dzięki dziewczyny, ten test dzis to tak na prośbę M "kiedy możesz znów nasiusiać na test?" :-) :)
Więc jak wyszedł do pracy to zrobiłam i szok! Dwa dni temu nie było ani śladu drugiej kreski! Także teraz czas na wizytę u lekarza a pewnie jeszcze trochę poczekam więc może Wy polecicie mi jakies dobre suplementy? Będę wdzięczna :)
I trzymam kciuki za każdą z Was, na pewno się uda, nie możecie się poddawać!
Gratulacje, OdNowa, trzymam kciuki! :D Ja oprócz clo biorę Myofolic (kwas foliowy, witamina B8) i wyniki mi się poprawiły :) Mam PCOS, staram się ok. pół roku.

Od nowa a nie mówiłam!!!
Brawo, gratulacje, dbaj o Was, i czekam na relacje z objawami!!!
Dziękuję!
Zapisałam się do lekarza na za tydzień - pierwsze podstawowe badania zrobie na NFZ a później wybiorę się już do mojego lekarza prywatnie. Tam jest jednak lepszy sprzęt i będę wtedy spokojniejsza :)

Dzięki dziewczyny, ten test dzis to tak na prośbę M "kiedy możesz znów nasiusiać na test?" :-) :)
Więc jak wyszedł do pracy to zrobiłam i szok! Dwa dni temu nie było ani śladu drugiej kreski! Także teraz czas na wizytę u lekarza a pewnie jeszcze trochę poczekam więc może Wy polecicie mi jakies dobre suplementy? Będę wdzięczna :)
I trzymam kciuki za każdą z Was, na pewno się uda, nie możecie się poddawać!
Gratulacje :)

reklama
Brzuch mnie boli, ciągnie na dole jak na okres ale wydaje mi się bardziej że to owulacja sie zbliża. Czuje się jak kupa dziś. Dobrze że już czwartek i zaraz weekend.

Do góry