Super wiadomość. Gratulujęodebralam wyniki Zobacz załącznik 1015083
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomość. Gratulujęodebralam wyniki Zobacz załącznik 1015083
Trzymam kciuki, trzeba próbować... Uszy do góry..Niestety @ ,ale nie poddaje się, chociaż wiek robi swoje
Ja walczę od roku, staram się nie myśleć, nie czekać co miesiąc ale to trudne, wiem.Ja już tyle razy się rozczarowałam, że nawet nie umiem myśleć że ttm razem się udało. Ale próbuję bo oszaleje
no kochana, tutaj to juz jest wyrazna kreseczka! gratulacje!Dziewczyny zrobiłam dziś kolejny test i nie wiem czy ja już mam schizy i sobie wkręcam czy tam jest II kreseczka???
Kreska 2 jest gratulacjeDziewczyny zrobiłam dziś kolejny test i nie wiem czy ja już mam schizy i sobie wkręcam czy tam jest II kreseczka???
Dziękuję bardzo! My też od roku walczymy i oby już ani miesiąca więcejJa walczę od roku, staram się nie myśleć, nie czekać co miesiąc ale to trudne, wiem.
Myślę jednak że się uda, i Tobie też tego życzę słonko, spokoju
Ja widzę i to wyraźnieDziewczyny zrobiłam dziś kolejny test i nie wiem czy ja już mam schizy i sobie wkręcam czy tam jest II kreseczka???
No to witaj w klubie tych co już rok. Ja po drodze miałam poronienie zatrzymane6/8 Tc. Os tego cyklu znowu pełna nadziei że się uda. Kiedy spodziewana @ ? U mnie 8. 09 więc czekam...Dziękuję bardzo! My też od roku walczymy i oby już ani miesiąca więcej