reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Muszę się pożalić że denerwuje i stresuje i wykańcza mnie psychicznie moja praca.... Jak uda mi się zajść w ciążę to od razu chce iść na L4 bo inaczej chyba w wariatkowie wyląduje...

reklama
Muszę się pożalić że denerwuje i stresuje i wykańcza mnie psychicznie moja praca.... Jak uda mi się zajść w ciążę to od razu chce iść na L4 bo inaczej chyba w wariatkowie wyląduje...
kochana miałam tak z moją pracą, nie warto... Leć na l4 odrazu jak będzie czas. Dbaj o siebie.

Hej Dziewczyny, podłączę się do Was, dobrze? Dziś testowałam, 27dc (cykle 28-29) i znów jedna kreska, powyłam się i czuję, że muszę gdzieś przysiąść, gdzie mnie ktoś zrozumie, bo ani rodzina nie wie o staraniach, znajomi też, a mąż zbyt zabiegany, z kłopotami w pracy i zbyt zestresowany, żeby jeszcze wymagać od niego wsparcia

odebralam wyniki
Screenshot_20190827-173738_Drive.jpeg

potwierdzonre, ale mam te brazowe plamienia, wiec robie pojutrze jeszcze raz i zobacze przyrost
Ty idź szybciutko do lekarza, ja bym tego nie bagatelizowała!
A swoją droga kiedy miałaś dostać @? Kiedy miałaś owu? I kiedy robiłaś pierwszy test - o ile dobrze pamietam to pierwszy tez był z delikatna kreseczka?
Jak się głowie choć obiecałam nie nastawiać ze może i mnie się jednak udało (@ dalej brak). Ale z drugiej strony przed tabsami anty tez miałam bardzo nieregularne cykle - w granicach 30-40d wiec może to wszystko po prostu wraca do normy :realmad:
Ostatnie opakowanie skończyłam z końcem maja/początek czerwca - jakoś tak..

reklama
Ty idź szybciutko do lekarza, ja bym tego nie bagatelizowała!
A swoją droga kiedy miałaś dostać @? Kiedy miałaś owu? I kiedy robiłaś pierwszy test - o ile dobrze pamietam to pierwszy tez był z delikatna kreseczka?
Jak się głowie choć obiecałam nie nastawiać ze może i mnie się jednak udało (@ dalej brak). Ale z drugiej strony przed tabsami anty tez miałam bardzo nieregularne cykle - w granicach 30-40d wiec może to wszystko po prostu wraca do normy :realmad:
Ostatnie opakowanie skończyłam z końcem maja/początek czerwca - jakoś tak..

dostac mialam 3-4 dni temu. Pierwszy test robilam 2 dni orzed terminem i wyszedl dosyc ladnie ale to byl czuly z rosmana. Zrobilam w dniu spodziewanej @ pink testa i wyszlo bladziej ale wieczorny mocz. Beta z dzis ponad 1000 ale zobacze czy bedzie przyrost. Ale jak narazie to chyba ladnie uroslo

Do góry