reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Nie mów tylko jeszcze że w budzetowce pracujeszMuszę się pożalić że denerwuje i stresuje i wykańcza mnie psychicznie moja praca.... Jak uda mi się zajść w ciążę to od razu chce iść na L4 bo inaczej chyba w wariatkowie wyląduje...
Wiatraki
kochana miałam tak z moją pracą, nie warto... Leć na l4 odrazu jak będzie czas. Dbaj o siebie.Muszę się pożalić że denerwuje i stresuje i wykańcza mnie psychicznie moja praca.... Jak uda mi się zajść w ciążę to od razu chce iść na L4 bo inaczej chyba w wariatkowie wyląduje...
kasieczna
Służba zdrowia a dokładniej rejestracja w przychodni. Tylko że jestem tam sama na całą przychodnie i wszystkich pacjentów.Nie mów tylko jeszcze że w budzetowce pracujesz
Hej Dziewczyny, podłączę się do Was, dobrze? Dziś testowałam, 27dc (cykle 28-29) i znów jedna kreska, powyłam się i czuję, że muszę gdzieś przysiąść, gdzie mnie ktoś zrozumie, bo ani rodzina nie wie o staraniach, znajomi też, a mąż zbyt zabiegany, z kłopotami w pracy i zbyt zestresowany, żeby jeszcze wymagać od niego wsparcia
madziolina_p
odebralam wyniki
OdNowa
Czyli wychodzi na 6 tydzieńodebralam wyniki Zobacz załącznik 1015083
Potwierdzone, gratulacje
Teraz rośnijcie w siłę
madziolina_p
potwierdzonre, ale mam te brazowe plamienia, wiec robie pojutrze jeszcze raz i zobacze przyrostCzyli wychodzi na 6 tydzień
Potwierdzone, gratulacje
Teraz rośnijcie w siłę
OdNowa
Ty idź szybciutko do lekarza, ja bym tego nie bagatelizowała!potwierdzonre, ale mam te brazowe plamienia, wiec robie pojutrze jeszcze raz i zobacze przyrost
A swoją droga kiedy miałaś dostać @? Kiedy miałaś owu? I kiedy robiłaś pierwszy test - o ile dobrze pamietam to pierwszy tez był z delikatna kreseczka?
Jak się głowie choć obiecałam nie nastawiać ze może i mnie się jednak udało (@ dalej brak). Ale z drugiej strony przed tabsami anty tez miałam bardzo nieregularne cykle - w granicach 30-40d wiec może to wszystko po prostu wraca do normy
Ostatnie opakowanie skończyłam z końcem maja/początek czerwca - jakoś tak..
reklama
madziolina_p
Ty idź szybciutko do lekarza, ja bym tego nie bagatelizowała!
A swoją droga kiedy miałaś dostać @? Kiedy miałaś owu? I kiedy robiłaś pierwszy test - o ile dobrze pamietam to pierwszy tez był z delikatna kreseczka?
Jak się głowie choć obiecałam nie nastawiać ze może i mnie się jednak udało (@ dalej brak). Ale z drugiej strony przed tabsami anty tez miałam bardzo nieregularne cykle - w granicach 30-40d wiec może to wszystko po prostu wraca do normy
Ostatnie opakowanie skończyłam z końcem maja/początek czerwca - jakoś tak..
dostac mialam 3-4 dni temu. Pierwszy test robilam 2 dni orzed terminem i wyszedl dosyc ladnie ale to byl czuly z rosmana. Zrobilam w dniu spodziewanej @ pink testa i wyszlo bladziej ale wieczorny mocz. Beta z dzis ponad 1000 ale zobacze czy bedzie przyrost. Ale jak narazie to chyba ladnie uroslo