Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji26][emoji26] O boże. Bardzo mi przykro.;( ja w 21/22 tygodniu
W takim wypadku musiałoby dojść do podwójnej owulacji, ale ona raczej występuje w odstępie kilku godzinnym a nie kilku/kilkunasto dniowym.Dziewczyny czy owu może wystąpić 3 dni po pozytywnym teście?
[emoji26][emoji26] O boże. Bardzo mi przykro.
Tak. Tylko na necie pisze raz że po pozytywie to 24 do 36h , a raz że 24 do 72... I tego nie wiem.Ja miałam W takim wypadku musiałoby dojść do podwójnej owulacji, ale ona raczej występuje w odstępie kilku godzinnym a nie kilku/kilkunasto dniowym.
Bardzo Ci współczuję. Ja nigdy nie byłam na tak wysokim etapie ciąży. Ale wiem że każda strata boli obojętnie na jakim etapie się jest.Najtrudniej pogodzić się z tym że dzieci były zdrowe i silne gdyby udało się przetrzymac ciążę jeszcze trochę dałyby sobie radę
A ja jeszcze gdzie indziej czytałam że od 24 do 48h[emoji23]Tak. Tylko na necie pisze raz że po pozytywie to 24 do 36h , a raz że 24 do 72... I tego nie wiem.
O widzisz... kurna twarz i jak tu się staraćA ja jeszcze gdzie indziej czytałam że od 24 do 48h[emoji23]
A ja jeszcze gdzie indziej czytałam że od 24 do 48h[emoji23]
O widzisz... kurna twarz i jak tu się starać [emoji848][emoji848][emoji848]