Jastia
Fanka BB :)
Ponad 800km ode mnieOkolice Garmisch Partenkirchen.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponad 800km ode mnieOkolice Garmisch Partenkirchen.
A jak po stracie jesteś to w takim razie nie wymagam od ciebie wykuzowania bo wiem że się nie da. Sama jestem po 4 stratachMyślę że będzie mi trudno wyluzować jeśli jestem w ciąży po stracie bliźniąt w tym roku ale postaram się żeby po du*pie nie dostać heheh
A jak po stracie jesteś to w takim razie nie wymagam od ciebie wykuzowania bo wiem że się nie da. Sama jestem po 4 stratach
no szpieg jestem ha ha...Teraz ty odległość sprawdzasz [emoji23]
Pierwsza gdzieś 3/4tydz biochem, druga w 6tydzien trzecia 14tydzien i 4 puste jajo plodowe dość późno się dowiedziałam bo z OM 9tydzien ale miałam dość długie cykleWspółczuję w jakich tygodniach straciłaś ciążę?
Pierwsza gdzieś 3/4tydz biochem, druga w 6tydzien trzecia 14tydzien i 4 puste jajo plodowe dość późno się dowiedziałam bo z OM 9tydzien ale miałam dość długie cykle
Pierwsza gdzieś 3/4tydz biochem, druga w 6tydzien trzecia 14tydzien i 4 puste jajo plodowe dość późno się dowiedziałam bo z OM 9tydzien ale miałam dość długie cykle
;( ja w 21/22 tygodniu