reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziękuję, za dużo ostatnio czytam i zaczynam się martwić. W sumie to uczucie trochę przypomina rwanie jak na okres 😔
Ja w pierwszej ciazy nie mialam boli. Za to w drugiej tak i nie przyniosly nic dobrego.
Natomiast moja bratowa tak panikowala w pierwszej ze ja brzuch boli ze az pojechala do szpitala. Polezala, dostala nospe i wrocila do domu

Witam w kolejnym dniu . Samopoczucie fatalne.. Nic się nie wyspałam 😣 czuję się jak koń po westernie...😂😂 No ale czego się nie zrobi by zwiększyć swoje szanse... Pozdrawiam...😘

Spac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym.
IMG_20191121_053636.jpeg

reklama
Do góry