Jastia
Fanka BB :)
Jakie miasto?Tak ja!!
Super, że wróciłaś z pozytywną energią i nastawieniem, daj czadu!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie miasto?Tak ja!!
Super, że wróciłaś z pozytywną energią i nastawieniem, daj czadu!!!!
Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.
Po wielu próbach coś się udało załapać ale i tak bardzo słabo widoczne. Dodaje też wcześniejsze testy dla porównania Zobacz załącznik 1047752Zobacz załącznik 1047753
Spokojnie jak to ciąża to bez różnicy jaka czułość.Właśnie zobaczyłam że wzięłam przez ten stres test o innej czułości niż robiłam ten rano.... Miałam wziąść 25 zeby porównać z tamtym z rana, a wzięłam 10... Czyli taki jak ten paskowy. Kurde
Właśnie zobaczyłam że wzięłam przez ten stres test o innej czułości niż robiłam ten rano.... Miałam wziąść 25 zeby porównać z tamtym z rana, a wzięłam 10... Czyli taki jak ten paskowy. Kurde
Okolice Garmisch Partenkirchen.Jakie miasto?
Spokojnie jak to ciąża to bez różnicy jaka czułość.
Myśl pozytywnie i będzie wszystko w porządku. Ja w to wierzę więc ty też musisz [emoji6] bo inaczej po du*pie dostaniesz[emoji23]Wiem że bez różnicy ale w poprzedniej robiłam kilka testów takich samych przez kilka dni żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje, a że teraz też nie mam jak iść na bete narazie to chciałam zrobić tak samo.
No już trudno co ma być to będzie
Myśl pozytywnie i będzie wszystko w porządku. Ja w to wierzę więc ty też musisz [emoji6] bo inaczej po du*pie dostaniesz[emoji23]