reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Jutro powinna być owu - gdyby cykl wrocil do normy. Do dzisiaj wszystkie testy miały 1 kreskę a dzis ten na zdjeciu ma drugą bardzo wyrażną. Może to jest to! :-D
Dziewczyny
Zadalam pytanie o testy i ich wiarygodność i podzielę się moimi wynikami...
W piatek po południu pojawiły mi się dwie kreski (jak na żal zdjęciu) w sobotę, czyli dniu w którym wg obliczeń powinna być owu znów 2 kreski. W niedzielę już tylko jedna. Zal zdjecia. Wychodzi na to że dzień przed LH skoczylo, w dniu owu wysoko, dzień po spadło poniżej wskazań testu. Zobaczymy o dalej, ale biorąc pod uwagę ból janika w sobotę, taki klasyczny owulacyjny to w tym cyklu testy naprawdę trafiły 100%. Dolozylismy starań aby wykorzystać ten czas więc pełna optymizmu czekam 2 tyg... Może tym razem się uda ::)))))
A jak u was???????

Załączniki

• IMG_20190825_231030.jpg
    IMG_20190825_231030.jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20190825_231115.jpg
    IMG_20190825_231115.jpg
    176,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Dziewczyny zglupialam całkiem.. 4 dni temu dostałam plamienia, więc byłam pewna że będę miła okres bo tak się u mnie zawsze zaczynało. Plamienia miałam przed dwa dni. Od wczoraj cisza. Dziś powinnam mieć okres a nawet brzuch mnie nie boli tak jak zwykle.. Boję się zrobić test żeby się nie rozczarować, bo jakoś nie mogę uwierzyć w to że mogło się udać

Dziewczyny zglupialam całkiem.. 4 dni temu dostałam plamienia, więc byłam pewna że będę miła okres bo tak się u mnie zawsze zaczynało. Plamienia miałam przed dwa dni. Od wczoraj cisza. Dziś powinnam mieć okres a nawet brzuch mnie nie boli tak jak zwykle.. Boję się zrobić test żeby się nie rozczarować, bo jakoś nie mogę uwierzyć w to że mogło się udać
Zrób kochana, może to bylo plamienie implantacyjne. Trzymam kciuki!

Wiec chyba czas na nas ☺️
Ja wczoraj kupiłam 2 testy Pepino - tylko takie były..
Dziś termin @, lecę sprawdzić co i jak bo niepewność mnie zżera

Rob test:) Szkoda nerwow na zastanawianie się.. :)

reklama
Do góry