oczekujaca23
Fanka BB :)
Ja testuje w poniedziałek-wtorekHalo, ja tez jeszcze pozostalam
Ale wątpię że coś z tego będzie bo piersi bolą dalej od 5-6 dni więc pewnie przyjdzie małpica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja testuje w poniedziałek-wtorekHalo, ja tez jeszcze pozostalam
Ja testuje w poniedziałek-wtorek
Ale wątpię że coś z tego będzie bo piersi bolą dalej od 5-6 dni więc pewnie przyjdzie małpica
Halo haloooo, jeszcze jaHalo, ja tez jeszcze pozostalam
A Twój cykl różnił się od normalnego?U mnie żadnej nadzieje do wczoraj a jednak coś się dzieje wiec trzymam kciuki za Was - nadzieja umiera ostatnia
A Twój cykl różnił się od normalnego?
Pms ? Czy coś
A miałaś bolące piersi ? Miewasz tak wogole w normalnych cyklach ?Niczym zupełnie - przyszła mi tylko myśl ze test może wyjść pozytywny bo dostałam afty w buzi a miałam tak samo przy poprzedniej ciąży ale to nie objaw [emoji23]. Szyjka tez mi się wydawała nisko i twarda jak przy poprzednich cyklach. Jedyne może trochę była taka zgięta . Jutro powtórzę test i mam nadzieje ze tak już zostanie bo jeden test o niczym nie świadczy dopóki nie zrobie bety
[GROUP=][/GROUP]
A miałaś bolące piersi ? Miewasz tak wogole w normalnych cyklach ?
Bo ja generalnie tak mam , że mnie bolą w każdym cyklu z tym że jest to ból narastający ( jeden dzień mocniejszego bólu a tak po prostu je czuje bardziej ) w tym cyklu troszkę inaczej bo bolą tak samo mocno od kilku dni więc nie wiem ...
Oby! Ja mam nadzieje, tez jutro zobaczycWczoraj, jeden dzień bolały mnie piersi, dzisiaj już przeszły.. wczoraj miałam dużo śliny w buzi nie wiem czy któraś tak miała nadmierne wydzielanie i kłucie jajnika, myślałam ze okres nadejdzie i nic... test dzisiaj negatywny czy jest szansa ze jutro ujrzę drugą kreskę?