reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Kurde dziewczyny teraz po pracy zrobiłam Pink super czuly i wyszedł negatyw :/ trochę się tym clearblue podjaralam :/ nie rozumiem już nic
Nie chce Cie niepotrzebnie nakrecac ale mi potrafil wyjsc test negatywny gdy beta wynosila 44. Wiem niemozliwe a jednak. W dniu spodziewanego okresu sa 2 kreski, kolejnego dnia juz nie 🤣 przewrotnosc losu badz zlej roboty test

Hej
Co o tym sądzicie; dzisiaj mam 19dc i nagle rano rozbolał mnie brzuch jak na okres
Dość mocno jakbym miała go od razu dostać
Chwile potem kochałam się z chłopakiem i po wszystkim na papierze zobaczyłam różowe zabarwienie..
pomyślałabym ze to plamienie implantacyjne, ale przy tym chyba nie boli podbrzusze. Pomyślałabym ze to okres, ale temperatury mi się nie zgadzają

Załączniki

• DE713B90-C174-4DA0-95C3-79F26D6B6137.jpeg
    DE713B90-C174-4DA0-95C3-79F26D6B6137.jpeg
    68,3 KB · Wyświetleń: 77
Czesc Dziewczyny, chcialam zapytac czy testy owulacyjne robicie sobie codziennie od zakonczenia @ czy tylko w okolicach spodziewanej owu?
Ja w poprzednim cyklu zaczelam pierwszy raz i zaczelam 10dc. A 12dc wyszedl pozytyny test. Ale cykl nieudany..
Teraz jestem w 7dc i chyba tez od 10dc zaczne. Teraz mialam cykl 26dni poprzedni 33 zwariowac idzie. Ale wierze ze ten cykl bedzie nasz, planujemy w okolicach owu codziennie. W poprzednim cyklu mielismy taktyke caly cykl co dwa dni i nie pyklo.

reklama
Dziewczyny wspolczuje Wam tych opoznien.. w poprzednim poprzednim cyklu tak mialam ze 5 dni opoznienia i juz bylabym kurcze po a tu sie dopiero zaczelo. Bylam mega zirytowana bo sie stoi w miejcu.. A ostatni cykl z kolei o wiele krotszy.. mam nadzieje ze ten cykl juz bedzie „nornalny” i zaskoczymy.
Mam w pracy tak ujowa syt ze mam ochote szukac pracy ale zaloze sie ze jak dostane nowa prace to zaciaze a tak bym nie chciala.. bo wiem ze chce isc od razu na zwolnienie bo obiecalam mezowi ze tyM razem ciaza bedzie wazniejsza od pracy..

Do góry