reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A ja leze na obserwacji. Karmia mnie mielonym i krupnikiem z marchewka 😁 jesli chodzi o badania to na porannym obchodzie nic nie wiedzieli, ale teraz pielegniarka powiedziala ze jest przyrost. Na wieczornym obchodzie bede wiedziec wiecej.
EDIT: dostaje ponadto luteine 3xdobe
Się ciesz, że odnalazłaś tam choć marchewkę ;-) Jutro dostaniesz pewnie biały serek bez soli. Jak się czujesz ? Plamienie ustało ?

Dzisiaj 29dc przy cyklach 33dniowych, piersi nic nie bolą A zawsze od owulacji to są jak ciężkie kamienie gorące i bolące 🥺, ból podbrzusza delikatnie ustąpił a trwał od owulacji, kiepska skóra dalej jest 🤣 hmmm czy warto testować czy to jednak okres nadchodzi?

A ja leze na obserwacji. Karmia mnie mielonym i krupnikiem z marchewka [emoji16] jesli chodzi o badania to na porannym obchodzie nic nie wiedzieli, ale teraz pielegniarka powiedziala ze jest przyrost. Na wieczornym obchodzie bede wiedziec wiecej.
EDIT: dostaje ponadto luteine 3xdobe

A badali Ci progesteron tez ?!

Test z teraz co myślicie? Dopiero doczytałam że ma czułość 25
IMG_20191114_180355.jpg

reklama
Do góry