Różamama
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak to jest z tym ze ślina zabija plemniki, prawda czy ściema? Chyba już za bardzo wymyślam
Ściema
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jak to jest z tym ze ślina zabija plemniki, prawda czy ściema? Chyba już za bardzo wymyślam
Moja znajoma poronila w polowie sierpnia. Lekarz kazal jej sie wstrzymac o dziecko na pol roku. Z polowie listopada dowiedziala sie ze jest w ciazy!! Wiec wszystko jesy mozliwe. Oni sie nie starali, ona czekala az organizm sie unormuje... Ale skad wiesz czy sie unormowal-nie wiesz. A tu niespodziankaPowiedzcie mi, bo gdzies kiedys przeczytałam ze po poronieniu łatwo jest zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Czy to prawda?
Podobno tak jest.Powiedzcie mi, bo gdzies kiedys przeczytałam ze po poronieniu łatwo jest zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Czy to prawda?
Ehh ja dalej nie wiem jak wy tą szyjkę badacie
Jeżeli wszystko ładnie się oczyści to faktycznie można łatwiej zajść w ciążę. Macica jest tak jakby przygotowana na kolejną ciążę.Powiedzcie mi, bo gdzies kiedys przeczytałam ze po poronieniu łatwo jest zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Czy to prawda?
Lekarz powiedział ze moge starac sie od razu po ustaniu krwawienia.Podobno często tak jest. Akurat u mnie się nie udało, wręcz przeciwnie - prawdopodobnie pod wpływem nagłego wahania hormonów zrobił mi się polip endometrium, który (przy tej wielkości, którą miałam) praktycznie uniemożliwia zagnieżdżenie zarodka. Proponuję udać się do lekarza po ustaniu krwawienia i wykonać usg przezpochwowo. Jak będzie ok i fizycznie, i psychicznie to do dzieła
U mnie nie bylo juz nic w macicy. Endometrium 5mmJeżeli wszystko ładnie się oczyści to faktycznie można łatwiej zajść w ciążę. Macica jest tak jakby przygotowana na kolejną ciążę.
W takim razie jeżeli tylko czujesz się gotowa to działajcie KochanaU mnie nie bylo juz nic w macicy. Endometrium 5mm
U mnie bylo 10 mm.. ale nie znam sie na tymU mnie nie bylo juz nic w macicy. Endometrium 5mm