reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czesc dziewczyny :)
Nie pisze, ale caly czas was czytam i za kazda z Was trzymam kciuki :) abyscie wszystkie zobaczyly upragnione II :)
Nie pisalam, gdyz tak naprawde ja dopiero zaczynam starania. Odstawilam pigulki, porobilam badania i czekalam na pierwsza „prawdziwa” @, ktora przyszla dzisiaj :)
Powodzenia dla kazdej z osobna!

Zrobilam dziewczyny z porannego moczu, termin @ na pt lub sb, ale owu musiala byc z dzien lub 2 wczesniej niz pokazywaly apki.
Ciesze sie zarazem boje i nie wierze, bo sie nie spodziewalam.
20190821_095055.jpeg

Dzieki dziewczyny na gratulacje, jak narazie to mam jeszcze w sumie 2 dni do @ , nie mowue nikomu, nawet mezowi, jak nie dostane to w sob wieczorem zrobie test z mezem, chyba ze jakos wyjdzie.

reklama
Część dziewczyny! Jestem tu nowa i tak sobie czytam ten wątek. Od roku staramy się z mężem o drugie dziecko. Mamy córeczkę 5lat. Od 4 cykli biorę clo, estrofem i duphaston bo nie miałam owulacji. Od czasu brania leków owu jest a ciąży brak. Comiesięczne rozczarowania dołują strasznie. Dodam że mam 23 lata i nie mogę zajść w ciążę a to jeszcze bardziej dobija :( lekarz powiedział, że dalsza diagnostyka (drożność jajowodów) dopiero po 6 stymulowanym cyklu.

Do góry