reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej dziewczyny ♥
Pisałyście, żebym dawała znać co i jak, że może się udało i.... nieśmiało mówię, że tak, udało się ;)
Objawów zaobserwowałam troszkę, mało uporczywych, dzięki Bogu... :)
Robiłaś test ? :*:) super gratuluję
Ja niestety jak byłam przed chwilą w toalecie to na papierze miałam brązowe uplawy ze skrzepem. U mnie dziś 27 dzień więc może okres mi się przesunął i dostanę szybciej @ :(

reklama
Robiłaś test ? :*:) super gratuluję
Ja niestety jak byłam przed chwilą w toalecie to na papierze miałam brązowe uplawy ze skrzepem. U mnie dziś 27 dzień więc może okres mi się przesunął i dostanę szybciej @ :(
Robiłam, od 15ego widać drugą kreseczkę i ciemnieje powolutku... :)

Nic nie przekreślaj jeszcze ;* Czekaj cierpliwie. ;* A nawet jeśli, to kolejny miesiąc przyjemności... Ja ją musze sobie darować, a .... chęć jest :D

Robiłam, od 15ego widać drugą kreseczkę i ciemnieje powolutku... :)

Nic nie przekreślaj jeszcze ;* Czekaj cierpliwie. ;* A nawet jeśli, to kolejny miesiąc przyjemności... Ja ją musze sobie darować, a .... chęć jest :D
Można się kochać w ciąży, dopiero jak już jesteś w wysokiej to nie:)

Wiem, ale po jednej stracie wolę nie ryzykować. A na pewno wstrzymać się do wizyty u lekarza.
No tak faktycznie zapomniałam o tym .
Ja już wiem że dostanę @ Pewnie jutro bo mi się rozregulowal znowu albo mi pęcherzyka nie pęka. Żadnej nadzieji dawać sobie nie chce. Cieszę się że Tobie się udało i że nie musialas czekać na to długo i męczyć się psychicznie , buziaki :):):*:*

No tak faktycznie zapomniałam o tym .
Ja już wiem że dostanę @ Pewnie jutro bo mi się rozregulowal znowu albo mi pęcherzyka nie pęka. Żadnej nadzieji dawać sobie nie chce. Cieszę się że Tobie się udało i że nie musialas czekać na to długo i męczyć się psychicznie , buziaki :):):*:*
Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki ♥

Witam Was serdecznie !
Jestem tu nowa,szczerze to nigdy nie byłam na żadnym forum tego typu,ale ostatnio chyba właśnie tego mi trzeba.
Trochę historii
W 1990 r. urodziłam pierwszego syna,niestety niepelnosprawnego,zmarł jak miał 6 lat i 9 m-cy
W 2009 r. zdrowy chłopak (Dominik)
W 2013 r. niestety niepełnosprawny chłopak (Bartuś)
Potem szereg badań genetycznych i okazało się jak to lekarz ujął ma Pani pecha,w genach nic nie ma,wygląda na to,że genetycznie nie jesteście obciążeni w żaden sposób
Długo się zastanawiamy i w końcu podejmujemy decyzję o kolejnym dziecku.
2019 r. marzec uprawnione II kreski,niestety 8tc poronienie,krwiak podkosmowkowy
Ale ja nie daje za wygraną, teraz znów się staramy,obecnie jestem w 22dc 12/13dc była owulacja,czekamy na testowanie.
Pozdrawiam Was wszystkie,mam nadzieję,że w końcu każdej z nas się uda,mi nie została już dużo czasu mam 37 lat,więc jeśli do 39 się nie uda odpuszczam
Dziewczyny nie wytrzymałam dziś 24 dc.test negatywny to mój 3 cykl starań po poronieniu,niestety pewnie znowu nic,szkoda bo miałam przeczucie,że tym razem się udało,A tu niestety jedna kreska na teście o czułości 10

reklama
Dziewczyny nie wytrzymałam dziś 24 dc.test negatywny to mój 3 cykl starań po poronieniu,niestety pewnie znowu nic,szkoda bo miałam przeczucie,że tym razem się udało,A tu niestety jedna kreska na teście o czułości 10
Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test dzein przed @ i wyszedł negatywny, ale okres mi się spóźnial 6 dni i dla pewności zrobiłam jeszcze jeden i dwie kreski. Ale jedna taka ledwo ledwo, więc jeszcze nie trać nadziei

Do góry